Hella Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 (edited) ajde zgubidani dajte 10 must read knjiga za mlađe tinejdžere 13 do 16 god moram da pazarim za raznorazne rođake ide božić Edited December 3, 2015 by Hella
Аврам Гојић Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 (edited) "Mi, deca sa stanice Zoo", Kristijana F. "Brežuljak Voteršip", Ricard Adams "Beskrajna prica"; Mihael Ende "Elrik od Melnibonea", Majkl Murkok "Sofijin svet", Justejn Gorder "Njegova mracna tkanja", trilogija Filipa Pulmana "Dina", Frenk Herbert "Ukradeno pismo i druge price", E. A. Po "Talisman", Stiven King i Piter Straub "Rat svetova", H. Dz. Vels. Edited December 3, 2015 by Аврам Гојић
Dr Arslanagić Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 "Mi, deca sa stanice Zoo", Kristijana F. "Brežuljak Voteršip", Ricard Adams "Beskrajna prica"; Mihael Ende "Elrik od Melnibonea", Majkl Murkok "Sofijin svet", Justejn Gorder "Njegova mracna tkanja", trilogija Filipa Pulmana "Dina", Frenk Herbert "Ukradeno pismo i druge price", E. A. Po "Talisman", Stiven King i Piter Straub "Rat svetova", H. Dz. Vels. Pozdravila te moja keva. hvala za preporuke
Tolaa Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 ajde zgubidani dajte 10 must read knjiga za mlađe tinejdžere 13 do 16 god moram da pazarim za raznorazne rođake ide božić Imas ovde, od ovog posta: http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=112&p=2878733
belch Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 to od stivena kinga moja omiljena knjiga u osnovnoj školi
beta Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 (edited) "Mi, deca sa stanice Zoo", Kristijana F. "Brežuljak Voteršip", Ricard Adams "Beskrajna prica"; Mihael Ende "Elrik od Melnibonea", Majkl Murkok "Sofijin svet", Justejn Gorder "Njegova mracna tkanja", trilogija Filipa Pulmana "Dina", Frenk Herbert "Ukradeno pismo i druge price", E. A. Po "Talisman", Stiven King i Piter Straub "Rat svetova", H. Dz. Vels. mada je pitanje koliko brežuljak voteršip može da interesuje današnje klince 13-16. Edited December 3, 2015 by beta kentauri
Аврам Гојић Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 to od stivena kinga moja omiljena knjiga u osnovnoj školi dvoumio sam se izmedju Talismana i To, pa ipak stavio prvu, malo je bliza uzrastu. a moze i To, svakako.
Аврам Гојић Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 (edited) zevala si i tokom najzajebanijeg dela knjige, u domu za posrnule decake Sanlajta Gardenera? sta ti, devojko, radis... :torbica: Edited December 3, 2015 by Аврам Гојић
ToniAdams Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 ajde zgubidani dajte 10 must read knjiga za mlađe tinejdžere 13 do 16 god moram da pazarim za raznorazne rođake ide božić opa, neko odlucio da cita nesto drugo sem albuma sa slicicama vrste stoke
Hamlet Strašni Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Vetar u vrbaku, Dzeri ostrvljanin, Družina Pavlove ulice Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Аврам Гојић Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 definitivno. pogotovo poslednja, s tim da ona ide za najmladje u trazenom opsegu.
beta Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 nije džeri ostrvljanin nego džeri sa ostrva i majkl džerijev brat
Аврам Гојић Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 nije džeri ostrvljanin nego džeri sa ostrva i majkl džerijev brat i ja imam ovo izdanje :)
beta Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 (edited) pardoniram, moje izdanje je starinsko. priče s južnih mora Edited December 3, 2015 by beta kentauri
Recommended Posts