Hamlet Strašni Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Ja imam neko mog tate sa početka pedesetih Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
beta Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 (edited) i ja sam nasledila tatinu knjigu :) nastavak je majkl džerijev brat Edited December 3, 2015 by beta kentauri
namenski Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 sartr - putevi slobode beket - čekajući godoa didro - fatalist žak i njegov gospodar molijer - mizantrop kami - kuga andre breton - nada sartr - prljave ruke sartr - muve a od živih sam čula samo za erika emanuela šmita (zagonetne varijacije) i jasminu rezu (art). to su drame al je zabavno a možda im i proza valja. Gde je ovde Balzak? 3 komada Sartra, a ni jedan Balzak, nisam zadovoljan :D
belch Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 5 prijatelja! mada ne znam koliko su sve ove knjige zanimljive današnjim klincima..
Tolaa Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 5 prijatelja su super, ali za mladje, 10-ak godina. Tinejdzere ipak zanima nesto malo ozbiljnije. Par puta godisnje poklanjam knjige devojcurcima od 14 i 16 godina, to su pre knjige koje mogu i ja da citam (iako su za tinejdzere ili young adults), ali ne i desetogodisnjaci. John Green za sada nijednom nije omanuo.
beta Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 (edited) adrian mole, sve knjige. za mlađe bi recimo bio interesantan karlson sa krova, astrid lindgren Edited December 4, 2015 by beta kentauri
bigvlada Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 (edited) ajde zgubidani dajte 10 must read knjiga za mlađe tinejdžere 13 do 16 god moram da pazarim za raznorazne rođake ide božić Tajni dnevnik Adrijana Mola - Sju Taunsend Odiseja 2001 - Artur Klark Vitez Sudbine - Majkl Murkok Zvezda Kec - Aleksandar Beljajev Kastiljanski kapetan - Semjuel Selabarger Autostoperski vodič kroz galaksiju - Daglas Adams Kon Tiki - Tor Hejerdal Prstenasti svet - Lari Niven I domaći: Družina Pere Kvržice - Mato Lovrak Orlovi rano lete - Branko Ćopić Edited December 4, 2015 by bigvlada
Hella Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 hvala hvala kao invalid u književnost mogu reći da se osećam inkludirano
slepa živana Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Gde je ovde Balzak? 3 komada Sartra, a ni jedan Balzak, nisam zadovoljan :D nisam se još uvek sprijateljila sa njim :) hvala hvala kao invalid u književnost mogu reći da se osećam inkludirano tinejdžerima lovca u žitu da kupiš da posle ne bude kasno.
adam Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 ja bas tedo da kazem lovac u zitu obavezno stivo za tinejdzere. da ne procitaju s dvaes pa da se citav zivot cude sta je to bitna knjiga. ubiti pticu rugalicu. vole to klinci, kljuca krv na nepravdu.
Hamlet Strašni Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Ako se tako gleda,i zaratustru treba čitati kao tinejdžer. I Hesea Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
bigvlada Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 ja bas tedo da kazem lovac u zitu obavezno stivo za tinejdzere. da ne procitaju s dvaes pa da se citav zivot cude sta je to bitna knjiga. ubiti pticu rugalicu. vole to klinci, kljuca krv na nepravdu. Nikad pročitao. A ne pitam se. :) E da, može i Toma Sojera i Haklberi Fina.
Tolaa Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Tom Sojer se cita kao lektira u petom osnovne. Orlovi rano lete u sestom. To je ogromna razlika od uzrasta i interesovanja nekog ko ima 15 godina. Lovac u zitu i Ubiti pticu rugalicu - moze, moze.
Pečorin Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 lovac u zitu, ako zive u zlatnom kavezu ako zive u Srbiji, onda bludni sin
slepa živana Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 E da, može i Toma Sojera i Haklberi Fina. јесте то за млађе, али зато кад смо код марка твена, тајанствени странац, веома поучно. lovac u zitu, ako zive u zlatnom kavezu ako zive u Srbiji, onda bludni sin блудни син је ионако син ловца у житу.
Recommended Posts