sherman Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 (edited) kuglice sa bornom kiselinom +i ima da ih nema.pojasni malo coveku! dakle, ubacis bornu kuglicu u usisivac, ukljucvis izduvavanje na najjace, dobro nanisanis i rokas sve sto se krece osim zene, dece i staraca Edited March 23, 2011 by sherman Link to comment
banatjanin Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 (edited) došao sam do Visana, i taman kontam da ih zovem, kad mi zvoni telefon u stanu i predstavlja se žena iz neke firme koja radi dezinsekciju , kao imaju kampanju 2 dana u našem kraju, pa zove sve stanove redom. ja zblanut. daju 6 meseci garancije, 1000 dinara za 50m2. pristao, dolaze sutra. počeću da verujem u teorije zavere. dakle, bube su se pojavile sinoć a do tada nijedne nije bilo ni u tragovima. odmah danas zavapio na forumu, posle 2 sata žena zove... ajd sad, priznajte, ko mi je pustio bube u kupatilo sinoć? <_< Edited March 23, 2011 by banatjanin Link to comment
Tale Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Ukoliko građani uoče povećаno prisustvo komaraca u podrumimа i drugim objektimа (bаre, kаnаli, plаvne površine, neisprаvni oluci, rаvni krovovi, nаpušteni objekti), koji mogu biti ideаlnа stаništа zа njihov rаzvoj, а koji se nаlаze u blizini stаmbenih objekаtа i nаseljа, mogu dа obаveste nаdležnu službu sekretаrijаtа nа mejl beogradkomarci@gmail.com ili porukom nа mobilni telefon 066/9556-895. Link to comment
ivy Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Ukoliko građani uoče povećаno prisustvo komaraca u podrumimа i drugim objektimа (bаre, kаnаli, plаvne površine, neisprаvni oluci, rаvni krovovi, nаpušteni objekti), koji mogu biti ideаlnа stаništа zа njihov rаzvoj, а koji se nаlаze u blizini stаmbenih objekаtа i nаseljа, mogu dа obаveste nаdležnu službu sekretаrijаtа nа mejl beogradkomarci@gmail.com ili porukom nа mobilni telefon 066/9556-895. jel to radi? Link to comment
Tale Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Nisam probao.. Skoro da jedva čekam da se pojave komarci pa da počnem da šaljem sms-ove. Link to comment
kipo Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Vrijede li ove spravice čemu? https://www.aliexpress.com/item/33000088976.html Link to comment
Recommended Posts