sherman Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 (edited) kuglice sa bornom kiselinom +i ima da ih nema.pojasni malo coveku! dakle, ubacis bornu kuglicu u usisivac, ukljucvis izduvavanje na najjace, dobro nanisanis i rokas sve sto se krece osim zene, dece i staraca Edited March 23, 2011 by sherman
banatjanin Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 (edited) došao sam do Visana, i taman kontam da ih zovem, kad mi zvoni telefon u stanu i predstavlja se žena iz neke firme koja radi dezinsekciju , kao imaju kampanju 2 dana u našem kraju, pa zove sve stanove redom. ja zblanut. daju 6 meseci garancije, 1000 dinara za 50m2. pristao, dolaze sutra. počeću da verujem u teorije zavere. dakle, bube su se pojavile sinoć a do tada nijedne nije bilo ni u tragovima. odmah danas zavapio na forumu, posle 2 sata žena zove... ajd sad, priznajte, ko mi je pustio bube u kupatilo sinoć? <_< Edited March 23, 2011 by banatjanin
Tale Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ukoliko građani uoče povećаno prisustvo komaraca u podrumimа i drugim objektimа (bаre, kаnаli, plаvne površine, neisprаvni oluci, rаvni krovovi, nаpušteni objekti), koji mogu biti ideаlnа stаništа zа njihov rаzvoj, а koji se nаlаze u blizini stаmbenih objekаtа i nаseljа, mogu dа obаveste nаdležnu službu sekretаrijаtа nа mejl beogradkomarci@gmail.com ili porukom nа mobilni telefon 066/9556-895.
ivy Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ukoliko građani uoče povećаno prisustvo komaraca u podrumimа i drugim objektimа (bаre, kаnаli, plаvne površine, neisprаvni oluci, rаvni krovovi, nаpušteni objekti), koji mogu biti ideаlnа stаništа zа njihov rаzvoj, а koji se nаlаze u blizini stаmbenih objekаtа i nаseljа, mogu dа obаveste nаdležnu službu sekretаrijаtа nа mejl beogradkomarci@gmail.com ili porukom nа mobilni telefon 066/9556-895. jel to radi?
Tale Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Nisam probao.. Skoro da jedva čekam da se pojave komarci pa da počnem da šaljem sms-ove.
kipo Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Vrijede li ove spravice čemu? https://www.aliexpress.com/item/33000088976.html
Recommended Posts