December 28, 20204 yr 18 minutes ago, banatjanin said: Slanina u pršutani Aćim je štogod! Zrela, kintam prošlogodišnja, fermentisala do kraja, suva kako treba i nije preslana. Okaci sliku,da uramim
December 28, 20204 yr Ajde da neko za nas amatere proceni ovo: Ja pripremio i stavio komad u frižider, jel' da odmah bacam, ili da nastavljam po proceduri?
January 29, 20214 yr 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Oklen ovo? .... Shiit has hit the fan! od svinje
January 29, 20214 yr 10 minutes ago, Frank Pembleton said: Oklen ovo? .... Shiit has hit the fan! Iz bosne
January 30, 20214 yr E ajde neko da preporuči neke "male" proizvođače kulena i ostalih đakonija da ih ja kontaktiram oni pošalju i to je to...Ako ima neki u BG još bolje... .... Shiit has hit the fan!
January 30, 20214 yr 12 minutes ago, banatjanin said: Počeli da krčkaju! Imam 'ladnu viljamovku pored, kiflice i lanjski kulen. Bas ti je lose Kudos to varjaca, imam jednu takvu od metar, tesko se sad to nadje a treba za cvarke Edited January 30, 20214 yr by Haralampije