Jump to content
IGNORED

Kobasice, pršute, šunke, kuleni

slepa_koka

Recommended Posts

Posted

Nisam gledao sliku, video sam tvoj post kobaje od 140din i šokirao se. Naravno, skroz je druga priča ako je 300 din 300g, pa velika akcija.

I nema potrebe tako da reaguješ.

Posted

Na žalost, te kobaje me se nisu uopšte dojmile (disclaimer: nisam nikakav ekspert). Presitno mleveno meso, slane, ispustile tonu masti dok sam ih pržio.

Posted
22 minutes ago, renne said:

Capture.JPG

Hvala. Dobavljači se predomišljaju, možda ne odu danas al' reko', da im spremim spisak :D 

Posted
9 minutes ago, Frile said:

Na žalost, te kobaje me se nisu uopšte dojmile (disclaimer: nisam nikakav ekspert). Presitno mleveno meso, slane, ispustile tonu masti dok sam ih pržio.

taman ispuste dovoljno masnoće da na to baciš jaja kasnije, ali naravno, ukusi i tako to...

Posted

+1

priča tako neobično o masti. nekako...kao da je loša stvar  :D 

Posted

Biram mast kontra vode, kad smo kod "ispustanja"...

Posted
Just now, Frank Pembleton said:

Biram mast kontra vode, kad smo kod "ispustanja"...

Naravno

Posted

Jbmlga, prošli put doneli neke ćevape iz Ldla. 

Bili sasvim korektni, pola ih je završilo u sarmi. Bila dobra.

NUVGDmP.jpg

Možda i kobaje iznenade.

Posted
3 hours ago, renne said:

taman ispuste dovoljno masnoće da na to baciš jaja kasnije, ali naravno, ukusi i tako to...

И ја исто радим.

Поредити било који мађарски производ, макар и најобичнији паризер  са Матијевићем је неумесно.

Не мислим наравно на цену него на укус.

Posted

Aman, mislio sam da je kilo 150 din. Pa kako da ne pomislim na Matijevića.

Posted

Добро ондаК је у реду.:) Него је мени Матијевић синоним треш квалитета, само сам једном крочила тамо и никад више.

Posted
2 minutes ago, Tvrdica said:

Добро ондаК је у реду.:) Него је мени Матијевић синоним треш квалитета, само сам једном крочила тамо и никад више.

Jeste samo ima tu jedno ali, tamo zapravo ne valjaju stvari koje bi trebalo da budu boljeg kvaliteta.One stvari koje i inace spadaju u jeftinije kategorije umeju biti povoljne.Jbga oni su njima spustili cene sa vec malih pa nema dalje.

Naravno to ne iskljucuje obracanje paznje na "organoleptiku" ;)

Posted

Вероватно су пре отварања тестирали домаће тржиште и зато нуде робу коју овдашњи свет може да плати.

Занимљиво је што су неки производи три пута код њих јефтинији.Већ смо овде писали о лепим сиревима па да не понављам, али ево

например сурими штапићи су тренутно на акцији и коштају 69,99 (редовна цена 91,99) а питај ме колико исти коштају у Максију!?

79-6.jpg

Posted
49 minutes ago, Tvrdica said:

Вероватно су пре отварања тестирали домаће тржиште и зато нуде робу коју овдашњи свет може да плати.

Занимљиво је што су неки производи три пута код њих јефтинији.Већ смо овде писали о лепим сиревима па да не понављам, али ево

например сурими штапићи су тренутно на акцији и коштају 69,99 (редовна цена 91,99) а питај ме колико исти коштају у Максију!?

79-6.jpg

Koliko?

Posted

Нећеш веровати,. ..267 дин!!! гледала пре десетак дана.