Haralampije Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 Odimio sam par komadica slanine,vreme je trenutno idealno za susenje na tavanu
Tvrdica Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 Где се продају ови комадићи и оне кобајице?
Haralampije Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 45 minutes ago, Tvrdica said: Где се продају ови комадићи и оне кобајице? nigde,nema to cenu
nisam ja Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 duga je zima...a zavejano. pitanje je kakva je zaliha rakije i da li je obnovljena™
ivy Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 (edited) kod nas slicno kao kod haralampija samo bez kobasice a sa engleskom pecenicom (to je ona sa slojem masnoce okolo da se ne susi previse :P) i obnovljena zaliha rakije,viljamovka kao dusa meka i mirisljava 30l Edited December 19, 2018 by ivy
Haralampije Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 1 hour ago, nisam ja said: duga je zima...a zavejano. pitanje je kakva je zaliha rakije i da li je obnovljena™ Nadje se poneka flajka 52 minutes ago, ivy said: kod nas slicno kao kod haralampija samo bez kobasice a sa engleskom pecenicom (to je ona sa slojem masnoce okolo da se ne susi previse :P) i obnovljena zaliha rakije,viljamovka kao dusa meka i mirisljava 30l jedino nam preostaje da se vidimo i trejdujemo ; ti meni pecenicu ja tebi kobaju
ivy Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 e donela tetka sad i tanke kobaje,nekoliko pari taman da me zelja mine za njima cale vec sezonama pravi samo debele kobaje ali tanke bolje prozme dim i budu bolje zbog toga
Кристофер Лумумбо Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 gde u bg mogu da se kupe dobre sveze kobasice? rusmir izgleda ne radi nigde, jel ima na nbg neki kvalitet?
kud u maglu Simoviću Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 On 20.1.2019. at 16:57, Кристофер Лумумбо said: gde u bg mogu da se kupe dobre sveze kobasice? rusmir izgleda ne radi nigde, jel ima na nbg neki kvalitet? jančić, prekoputa madlenijanuma ako nije kasno
Frank Pembleton Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 (edited) E rusmir izgleda ponovo radi u Zemunu kod pijace? Edited February 7, 2019 by Frank Pembleton
Recommended Posts