December 19, 20186 yr 45 minutes ago, Tvrdica said: Где се продају ови комадићи и оне кобајице? nigde,nema to cenu
December 19, 20186 yr duga je zima...a zavejano. pitanje je kakva je zaliha rakije i da li je obnovljena™
December 19, 20186 yr kod nas slicno kao kod haralampija samo bez kobasice a sa engleskom pecenicom (to je ona sa slojem masnoce okolo da se ne susi previse :P) i obnovljena zaliha rakije,viljamovka kao dusa meka i mirisljava 30l Edited December 19, 20186 yr by ivy
December 19, 20186 yr 1 hour ago, nisam ja said: duga je zima...a zavejano. pitanje je kakva je zaliha rakije i da li je obnovljena™ Nadje se poneka flajka 52 minutes ago, ivy said: kod nas slicno kao kod haralampija samo bez kobasice a sa engleskom pecenicom (to je ona sa slojem masnoce okolo da se ne susi previse :P) i obnovljena zaliha rakije,viljamovka kao dusa meka i mirisljava 30l jedino nam preostaje da se vidimo i trejdujemo ; ti meni pecenicu ja tebi kobaju
December 19, 20186 yr e donela tetka sad i tanke kobaje,nekoliko pari taman da me zelja mine za njima cale vec sezonama pravi samo debele kobaje ali tanke bolje prozme dim i budu bolje zbog toga
January 20, 20196 yr gde u bg mogu da se kupe dobre sveze kobasice? rusmir izgleda ne radi nigde, jel ima na nbg neki kvalitet?
February 7, 20196 yr On 20.1.2019. at 16:57, Кристофер Лумумбо said: gde u bg mogu da se kupe dobre sveze kobasice? rusmir izgleda ne radi nigde, jel ima na nbg neki kvalitet? jančić, prekoputa madlenijanuma ako nije kasno
February 7, 20196 yr E rusmir izgleda ponovo radi u Zemunu kod pijace? Edited February 7, 20196 yr by Frank Pembleton