nisam ja Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 jesi bio danas? nećkao se ja, al reko ionako mi pun zamrzivač kobaja.
InvisibleLight Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 2. jun, erdevik, sremska kulenijada (+vinijada) vreme za kupovinu slovackog kulena
Haralampije Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 (edited) 23 minutes ago, InvisibleLight said: 2. jun, erdevik, sremska kulenijada (+vinijada) vreme za kupovinu slovackog kulena Tamo se redovno pojavljuje firma ZZ Kulen iz Backog Petrovca,samo ta jedna koja nudi slovacki kulen (kulen od cele svinje,mleveno meso,ljut,uz dodatak kima).Svi ostali izlagaci uglavnom nude sremski/slavonski tip kulena koji se bitno razlikuje od slovackog i koji je meni sinonim za kulen Slovacki kulen pomenute firme mozes naci ovde http://www.kulen.rs Edited May 6, 2018 by Haralampije
pbg12345 Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 jel ovo sitno mleveno meso? ja sam ucen da je za kulen bolje sto krupnije mleveno meso, odnosno da je najbolja varijanta meso seceno nozem plus za to sto koriste samo so i ljutu papriku
InvisibleLight Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 (edited) 2 hours ago, Haralampije said: Tamo se redovno pojavljuje firma ZZ Kulen iz Backog Petrovca,samo ta jedna koja nudi slovacki kulen (kulen od cele svinje,mleveno meso,ljut,uz dodatak kima).Svi ostali izlagaci uglavnom nude sremski/slavonski tip kulena koji se bitno razlikuje od slovackog i koji je meni sinonim za kulen Slovacki kulen pomenute firme mozes naci ovde http://www.kulen.rs Ne znam, prosle god sam uzela od ovih, cuvam vizitku Edit: videh link, izgleda je to taj.. Edited May 6, 2018 by InvisibleLight
Timmy Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 Ja sam kulen uzimao od Jaroslava iz petrovca, cini mi se da je kulen.rs sajt. Skroz ok, samo ljut. Tj ljut je normalno za kulen ali ja tesko podnosim ljuto. Sisica sam, pa zato i izbegavam kulen. A volem.
Mil@n Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 Probajte bre onaj but&co Sremski kulen. Ne mogu da zamislim da ima bolje od toga.
Haralampije Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 (edited) 1 hour ago, Mil@n said: Probajte bre onaj but&co Sremski kulen. Ne mogu da zamislim da ima bolje od toga. idemo ti i ja u Erdevik na kulenijadu da probas kulen kod Lemajica Edited May 11, 2018 by Haralampije
JakeBlues Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Ovde više puta pominjana mesara Šicko, kobasice: još tri puta ovoliko se iscedilo tokom prženja.
halloween Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 (edited) Ko jede konjske kobasice, imaju u Maksiju većeg formata neke prodaju ih u paru, proizvođač Bibli. Nisam probala, samo prenosim info. http://bibli.rs/index.php/en/proizvodi/item/341-konjska-suva-kobasica Edited June 13, 2018 by halloween
Čutura Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 On 8.6.2018. at 21:06, JakeBlues said: Ovde više puta pominjana mesara Šicko, kobasice: još tri puta ovoliko se iscedilo tokom prženja. nije sicko za kobasice jbg. od prerade kod njega valjaju dimljena rebra, i tarabice i carska, dobre su mu i dimljene vesalice za kuvanje, za rostilj nako, i butkice su mu odlicne. slanina nako. svargla, dzigernjaca i te stvari mi se ne svidjaju..
Recommended Posts