Sokrat Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Gde na vencu? Misliš na Šicka sa dušanovačke?Ima šicko i na zelenjaku, na samoj pijaci. Tu nemaju sveže meso, samo suhomesnato. I +1 na ovo za istarsku, odlična.
JakeBlues Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 treba samo paziti da se kupuje kada je dobro suva, jer kada ture stignu u radnju ume da bude mekša nego što bi trebalo. isto važi i kada je presušena u radnji. Kupovao sam sremske kobasice kod nekog preduzetnika iz Vašice-Šida, koji ima svoju radnju u Bul. Despota Stefana (ugao sa Sterijinom) sve dok nije počeo da preteruje u tom pogledu. Sremska kobasica, cena 900 din, dakle nije džabe, 820 grama nakon stajanja 10 dana u no-frost frizideru palo na 560 grama. I nije bila presušena, nimalo.
Аврам Гојић Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Kupovao sam sremske kobasice kod nekog preduzetnika iz Vašice-Šida, koji ima svoju radnju u Bul. Despota Stefana (ugao sa Sterijinom) sve dok nije počeo da preteruje u tom pogledu. Sremska kobasica, cena 900 din, dakle nije džabe, 820 grama nakon stajanja 10 dana u no-frost frizideru palo na 560 grama. I nije bila presušena, nimalo. E to je dobra radnja, tamo je bila da se kupi izvanredna urda, ko voli, onako lepo masna i nakisela.
ljakse Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Ima šicko i na zelenjaku, na samoj pijaci koji deo? često tamo banem kad se vraćam sa šljake, nisam zamjetio.
Аврам Гојић Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Pojma nisam imao, to je sjajno onda, za dosta ljudi nije baš lako usput otići do Dušanovca.
Аврам Гојић Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 e svašta, ispada da ih ima na četiri lokacije!
Sokrat Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 koji deo? često tamo banem kad se vraćam sa šljake, nisam zamjetio.Ne znam tačno, ja pazarim na Dušanovcu. Mislim da je u onom 'centralnom' delu gde je i maxi
ljakse Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 e svašta, ispada da ih ima na četiri lokacije! daj
JakeBlues Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 E to je dobra radnja, tamo je bila da se kupi izvanredna urda, ko voli, onako lepo masna i nakisela. Ne svraćam više tamo, moguće je da su se i popravili, mada ipak sumnjam. Retko ko je vratio kvalitet jednom kada ga je srozao.
Аврам Гојић Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 (edited) daj Pa ne znam, samo pise u registru Dusanovac, Banovo brdo i Savski venac, pijaca Zeleni venac. Jebote kako sam glup, Zeleni venac je na Savskom vencu. Dakle tri lokacije. Edited October 9, 2015 by Грешни Василије
yolo Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 sicko na zelenjaku po secanju ne prodaje meso, samo preradjevine Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
magnolia Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Šicko se na Zelenjaku nalazi skoro odmah do Maksija. Sve što sam probala je odlično. Pored kobasica, imaju i viršle prave starinske. Slanina im je isto jako ukusna i uglavnom lepo prosušena.
Аврам Гојић Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Šicko se na Zelenjaku nalazi skoro odmah do Maksija. Sve što sam probala je odlično. Pored kobasica, imaju i viršle prave starinske. Slanina im je isto jako ukusna i uglavnom lepo prosušena. imaju li sveze kobasice?
yolo Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 nije bilo svezeg mesa, ne znam da li se nesto promenilo
Sokrat Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Imaju viršle, pretpostavljam onda da imaju i kobaje.
Recommended Posts