Jump to content
IGNORED

Kobasice, pršute, šunke, kuleni

slepa_koka

Recommended Posts

Posted

Gde na vencu? Misliš na Šicka sa dušanovačke?

Ima šicko i na zelenjaku, na samoj pijaci. Tu nemaju sveže meso, samo suhomesnato.

I +1 na ovo za istarsku, odlična.

Posted

treba samo paziti da se kupuje kada je dobro suva, jer kada ture stignu u radnju ume da bude mekša nego što bi trebalo. isto važi i kada je presušena u radnji.

Kupovao sam sremske kobasice kod nekog preduzetnika iz Vašice-Šida, koji ima svoju radnju u Bul. Despota Stefana (ugao sa Sterijinom) sve dok nije počeo da preteruje u tom pogledu. Sremska kobasica, cena 900 din, dakle nije džabe, 820 grama nakon stajanja 10 dana u no-frost frizideru palo na 560 grama. I nije bila presušena, nimalo. 

Posted

Kupovao sam sremske kobasice kod nekog preduzetnika iz Vašice-Šida, koji ima svoju radnju u Bul. Despota Stefana (ugao sa Sterijinom) sve dok nije počeo da preteruje u tom pogledu. Sremska kobasica, cena 900 din, dakle nije džabe, 820 grama nakon stajanja 10 dana u no-frost frizideru palo na 560 grama. I nije bila presušena, nimalo. 

E to je dobra radnja, tamo je bila da se kupi izvanredna urda, ko voli, onako lepo masna i nakisela.

Posted

Ima šicko i na zelenjaku, na samoj pijaci

koji deo? često tamo banem kad se vraćam sa šljake, nisam zamjetio.

Posted

Pojma nisam imao, to je sjajno onda, za dosta ljudi nije baš lako usput otići do Dušanovca.

Posted

e svašta, ispada da ih ima na četiri lokacije!

Posted

koji deo? često tamo banem kad se vraćam sa šljake, nisam zamjetio.

Ne znam tačno, ja pazarim na Dušanovcu. Mislim da je u onom 'centralnom' delu gde je i maxi
Posted

e svašta, ispada da ih ima na četiri lokacije!

daj

Posted

E to je dobra radnja, tamo je bila da se kupi izvanredna urda, ko voli, onako lepo masna i nakisela.

Ne svraćam više tamo, moguće je da su se i popravili, mada ipak sumnjam. Retko ko je vratio kvalitet jednom kada ga je srozao.

Posted (edited)

daj

Pa ne znam, samo pise u registru Dusanovac, Banovo brdo i Savski venac, pijaca Zeleni venac.

Jebote kako sam glup, Zeleni venac je na Savskom vencu. Dakle tri lokacije.

Edited by Грешни Василије
Posted

sicko na zelenjaku po secanju ne prodaje meso, samo preradjevine

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk

Posted

Šicko se na Zelenjaku nalazi skoro odmah do Maksija. Sve što sam probala je odlično. Pored kobasica, imaju i viršle prave starinske. Slanina im je isto jako ukusna i uglavnom lepo prosušena.

Posted

Šicko se na Zelenjaku nalazi skoro odmah do Maksija. Sve što sam probala je odlično. Pored kobasica, imaju i viršle prave starinske. Slanina im je isto jako ukusna i uglavnom lepo prosušena.

imaju li sveze kobasice? 

Posted

nije bilo svezeg mesa, ne znam da li se nesto promenilo

Posted

Imaju viršle, pretpostavljam onda da imaju i kobaje.