October 9, 20159 yr Gde na vencu? Misliš na Šicka sa dušanovačke?Ima šicko i na zelenjaku, na samoj pijaci. Tu nemaju sveže meso, samo suhomesnato. I +1 na ovo za istarsku, odlična.
October 9, 20159 yr treba samo paziti da se kupuje kada je dobro suva, jer kada ture stignu u radnju ume da bude mekša nego što bi trebalo. isto važi i kada je presušena u radnji. Kupovao sam sremske kobasice kod nekog preduzetnika iz Vašice-Šida, koji ima svoju radnju u Bul. Despota Stefana (ugao sa Sterijinom) sve dok nije počeo da preteruje u tom pogledu. Sremska kobasica, cena 900 din, dakle nije džabe, 820 grama nakon stajanja 10 dana u no-frost frizideru palo na 560 grama. I nije bila presušena, nimalo.
October 9, 20159 yr Kupovao sam sremske kobasice kod nekog preduzetnika iz Vašice-Šida, koji ima svoju radnju u Bul. Despota Stefana (ugao sa Sterijinom) sve dok nije počeo da preteruje u tom pogledu. Sremska kobasica, cena 900 din, dakle nije džabe, 820 grama nakon stajanja 10 dana u no-frost frizideru palo na 560 grama. I nije bila presušena, nimalo. E to je dobra radnja, tamo je bila da se kupi izvanredna urda, ko voli, onako lepo masna i nakisela.
October 9, 20159 yr Ima šicko i na zelenjaku, na samoj pijaci koji deo? često tamo banem kad se vraćam sa šljake, nisam zamjetio.
October 9, 20159 yr Pojma nisam imao, to je sjajno onda, za dosta ljudi nije baš lako usput otići do Dušanovca.
October 9, 20159 yr koji deo? često tamo banem kad se vraćam sa šljake, nisam zamjetio.Ne znam tačno, ja pazarim na Dušanovcu. Mislim da je u onom 'centralnom' delu gde je i maxi
October 9, 20159 yr E to je dobra radnja, tamo je bila da se kupi izvanredna urda, ko voli, onako lepo masna i nakisela. Ne svraćam više tamo, moguće je da su se i popravili, mada ipak sumnjam. Retko ko je vratio kvalitet jednom kada ga je srozao.
October 9, 20159 yr daj Pa ne znam, samo pise u registru Dusanovac, Banovo brdo i Savski venac, pijaca Zeleni venac. Jebote kako sam glup, Zeleni venac je na Savskom vencu. Dakle tri lokacije. Edited October 9, 20159 yr by Грешни Василије
October 9, 20159 yr sicko na zelenjaku po secanju ne prodaje meso, samo preradjevine Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
October 9, 20159 yr Šicko se na Zelenjaku nalazi skoro odmah do Maksija. Sve što sam probala je odlično. Pored kobasica, imaju i viršle prave starinske. Slanina im je isto jako ukusna i uglavnom lepo prosušena.
October 10, 20159 yr Šicko se na Zelenjaku nalazi skoro odmah do Maksija. Sve što sam probala je odlično. Pored kobasica, imaju i viršle prave starinske. Slanina im je isto jako ukusna i uglavnom lepo prosušena. imaju li sveze kobasice?