ivy Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 stavila sam..bacila prvu vodu,nalila opet stavila zacine,ja sam dodala i malo slacice i koje zrno kumina ali jako malo,kontam do kraja se nece ni osetiti.. provrilo,sad sam smanjila..samo nisam pitala jel se kuva poklopljeno ili poklopca bez?
ivy Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 pre 20tak min sam stavila nekoliko sargarepa i 2persuna koren i odmastila sam,skinula masni sloj kasikom...kontam da se kuva jos 40tak min probala sam supu i ima super ukus..jako sam uzbudjena zbog danasnjeg eksperimenta samo nije bas nesto isparilo tecnosti,ne znam ni da li treba da ispari pa se malo brinem zbog toga
ivy Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Koliko isparilo, isparilo :) aha,pa dobro..onda da ne brinem :)
ivy Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 nisu jos..hlade se tek oko satipo..jos su tecne :( dobila sam 3 tepsije sledeci put cu staviti manje vode
renne Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Bolje nemoj, mada stvar ukusa, ja volim kad ima više želea, a manje mesa
ivy Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 (edited) ja nemam pojma kako volim,sad cu da proverim jer nikad nisam jela pihtije a da se secam,sto ce verovatno biti da i nisam nikad a imam tri tepsije..jednu debelu sa puno zelea a manje mesa,jednu srednje sve i jednu tanku a bogatu mesom i povrcem vole samo stric i deda a pitanje je koliko oni mogu da pojedu pa smisljam ljude u okolini koji mozda vole da delim jel moze to da se zamrzne? ili da i vama saljem kurirskom sluzbom ako ne podelim dovoljno na vreme? Edited January 15, 2015 by ivy
ivy Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 (edited) :) za prvi put pihtija vulgaris Edited January 15, 2015 by ivy
Frank Pembleton Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Kad smo već kod pihtija, koju ste količinu NAJMANJU pravili? Poslato sa WC šolje by BVK
Recommended Posts