Jump to content
IGNORED

Kobasice, pršute, šunke, kuleni

slepa_koka

Recommended Posts

Posted

stavila sam..bacila prvu vodu,nalila opet stavila zacine,ja sam dodala i malo slacice i koje zrno kumina ali jako malo,kontam do kraja se nece ni osetiti.. provrilo,sad sam smanjila..samo nisam pitala jel se kuva poklopljeno ili poklopca bez?

Posted

pre 20tak min sam stavila nekoliko sargarepa i 2persuna koren i odmastila sam,skinula masni sloj kasikom...kontam da se kuva jos 40tak min

probala sam supu i ima super ukus..jako sam uzbudjena zbog danasnjeg eksperimenta  :s_w:

samo nije bas nesto isparilo tecnosti,ne znam ni da li treba da ispari pa se malo brinem zbog toga

Posted

Koliko isparilo, isparilo :)

aha,pa dobro..onda da ne brinem :)

Posted

Batali zanimljivo, nego jesu li se ohladile?

Posted

nisu jos..hlade se tek oko satipo..jos su tecne :(

dobila sam 3 tepsije  :lol:

sledeci put cu staviti manje vode

Posted

Bolje nemoj, mada stvar ukusa, ja volim kad ima više želea, a manje mesa

Posted (edited)

ja nemam pojma kako volim,sad cu da proverim jer nikad nisam jela pihtije a da se secam,sto ce verovatno biti da i nisam nikad  :lolol:

a imam tri tepsije..jednu debelu sa puno zelea a manje mesa,jednu srednje sve i jednu tanku a bogatu mesom i povrcem

vole samo stric i deda a pitanje je koliko oni mogu da pojedu pa smisljam ljude u okolini koji mozda vole da delim  :lolol:

jel moze to da se zamrzne? ili da i vama saljem kurirskom sluzbom ako ne podelim dovoljno na vreme?

Edited by ivy
Posted (edited)

:) za prvi put  pihtija vulgaris

2015-01-15-747.jpg

Edited by ivy
Posted

Kad smo već kod pihtija, koju ste količinu NAJMANJU pravili?

Poslato sa WC šolje by BVK