ivy Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 ja bih rekla da imaš ,,upalu,, mišića i kože kao posledica prokrvljenosti usled masaže,što joj je i cilj
dunja Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 (edited) ne prepisuj Edited August 19, 2012 by Quince
pt 2.0 Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 vidi ovo pt:hej :) deluje ko da je to - to... dobro, najgore je, znači, prošlo.sad samo treba da se masiram svako malo, il da zauvek batalim aktivnost.
sailorman Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Dragi fitness ljudi iz Bgd,Ima li negde u Starom Gradu i okolini spinning? Znam da ima u nekom Extreme Gym-u u Venizelosovoj, ali kontam da je tamo preskupo za mene. A i plaši me pomalo ta teretana, sajt im je zastrašujuć.Nisam iščitala ceo ovaj topik, ne zamerite mi, računam na to da onome ko je eventualno već pisao o ovome neće biti teško da ponovi.Unapred zahvalna,sailorman
Alphons Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 star studioIsla keva. Prezadovoljna trenerima, spravama, higijenom, svime. A to treba postici.
cmrlj Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 (edited) nema na cemu, skoro proucavala spining po dorcolu za neku sto dolazi iz inostranstva.cula i ja da valja star studio, sve radi kako valja, jedino ima ljudi previse, al to je za spining nebitno. Edited March 3, 2013 by cmrlj
sailorman Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Meni više odgovara ovaj drugi - i po lokaciji, i po terminima, a i cena je prihvatljiva.
cmrlj Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 e tamo sam bila, nije lose. male grupe, dobar prostor, divan pogled. nisam se zadrzala, al to nema veze sa njima.
Recommended Posts