Jump to content

Wellness/fitness centri

Featured Replies

ja bih rekla da imaš ,,upalu,, mišića i kože kao posledica prokrvljenosti usled masaže,što joj je i cilj

uzmi andol, to bi trebalo da ti pomogne

zvekete andol i ko rukom odneseno

ne prepisuj :mad:

Edited by Quince

hvala vam :)

vidi ovo pt:

[/size]
vidi ovo pt:
hej :) deluje ko da je to - to... dobro, najgore je, znači, prošlo.sad samo treba da se masiram svako malo, il da zauvek batalim aktivnost.

Konjska mast ti ne bi skodila :]

• 6 months later...

Dragi fitness ljudi iz Bgd,Ima li negde u Starom Gradu i okolini spinning? Znam da ima u nekom Extreme Gym-u u Venizelosovoj, ali kontam da je tamo preskupo za mene. A i plaši me pomalo ta teretana, sajt im je zastrašujuć.Nisam iščitala ceo ovaj topik, ne zamerite mi, računam na to da onome ko je eventualno već pisao o ovome neće biti teško da ponovi.Unapred zahvalna,sailorman

Isla keva. Prezadovoljna trenerima, spravama, higijenom, svime. A to treba postici.

Uh, strava! Hvala cmrlj!

nema na cemu, skoro proucavala spining po dorcolu za neku sto dolazi iz inostranstva.cula i ja da valja star studio, sve radi kako valja, jedino ima ljudi previse, al to je za spining nebitno.

Edited by cmrlj

Meni više odgovara ovaj drugi - i po lokaciji, i po terminima, a i cena je prihvatljiva.

e tamo sam bila, nije lose. male grupe, dobar prostor, divan pogled. nisam se zadrzala, al to nema veze sa njima.