Jump to content

Wellness/fitness centri

Featured Replies

Posted

Mislim da je jasna namera otvaranja teme... O iskustvima cu kasnije, a za sada mi treba preporuka za centar u centru Bgd, koja ima one programe za firme, popuste i sl. Hvala unapred...

• Author
Ako trazis w/f centar za firmu, racunaj da su u centru grada uzasno skupi. Problem ih je otvoriti u centru zbog velikog prostora koji je neophodan za saune, male bazene, sale za djipanje, sale sa tegovima...Onaj Wellness u Bozidara Adzije je skup, ali daje dobre popuste za firme. Super je centar u veslackom klubu CZ ( :yucky: ) na Adi, ako vam nije predaleko. Ne znam tacne cene, u tim velikim centrima se izgubim k'o onaj u supermarketu.
evo prikupljam ponude...horor za sad...daleko nam je ta ciganmala, a i ja sam i u "Bal na vodi" navijao za ove negativce iz Partizana :)

ima beše na Slaviji nešto... extreme gym ili tako nekako.mogao bih i ja da krenem, krajnje je vreme :unsure:

pile, imas sasma pristojnu bilderanu u kraju...

ja teretanu placam 1800 mesecno, svaki dan koliko hocu, cardio+strenght. sve preko ove cifre je dranje i ne treba platiti.

aj da iskoristim, pa da pitam...ima li kakva pristojna teretane na nbgdu u kojoj bih mogao kvalitetno ubiti svakodnevno sat vremenqa, umesto sto ga ubijam cekajuci u koloni pred brankovim mostom?bitno mi da je cista, da ima vazduha, dovoljno slobodnih tegova i ako je mozno vrece i bicikl.

ima li kakva pristojna teretane na nbgdu?bitno mi da je cista, da ima vazduha, dovoljno slobodnih tegova i ako je mozno vrece i bicikl.
nemam pojma, baci pogled ovdesa vazduhom nijedna ne stoji idealno, svaka ima tegova u izobilju, a kapiram da danas svaka ima dosadni bicikl (steper, traku...). glede dzaka, isti kosta oko 50 ojra, pa mozes da ga okacis kod kuce wink.gif
  • Author
ja teretanu placam 1800 mesecno, svaki dan koliko hocu, cardio+strenght. sve preko ove cifre je dranje i ne treba platiti.
sve je to lepo, i meni je tu negde granica tolerancije za cifru + za te pare trazim i dzak (a ove zime i ring za sparing)...ali ovde se radi o mojima u firmi. fensi shmeksi cice oce saunice, masazice, bazencice...e na tome shishaju! cu da vidim, cu da pregovaram...@Toni Narodna Umotvorina Adams: sat se ubija spavajuci, u teretanu idi redje (2-3 puta nedeljno) al na po 2h. U kom delu Nbg? Najbolje i najskuplje u centru Bgd ti je Cezarus (24. blok) iz Grcko-kiparskog trz.centra...bio sam tamo prosle zime i vrh su uslovi ali je preskupo (proslogodisnja cena: 50e za 12 "kadgod/kolkogod" termina)...za samo malu saunu pore pored klasicnog fitness i gym programa, malo li je. Al, posto vide' da voles, imaju manekenke, imaju poznate face, malo estrada, malo sport, ovo ono, nadrkano sve u fullu :rolleyes: ...ako pa hoces da vezbas ozbiljno, u svakom kraju ima po nesto "pristojno", reci gde si.
sve je to lepo, i meni je tu negde granica tolerancije za cifru + za te pare trazim i dzak (a ove zime i ring za sparing)...ali ovde se radi o mojima u firmi. fensi shmeksi cice oce saunice, masazice, bazencice...e na tome shishaju! cu da vidim, cu da pregovaram...
a znaći ti bi da se znojiš sa cicama. e to brajko mora da se plati :rolleyes:

@Vasil 'MadDog' Zajcev: imam malu teretanu gajbi, a imam i dobru u komsiluku, nije to problem, nego sto moram svaki dan u spicu da cekam bar uru pred mostom ko debil. pa mi je ideja da taj sat, tj dok se guzvaja ne rascisti, provedem na tegovima umesto u autu.inac, 2 puta po 2 sata nedeljno nikako ne valja. 4 puta je savrseno, 3 puta podnosljivo.elem, ako si za sparing javi, oticicemo do sindje, pa da se izubijamo ko ljudi.

evo, ja bih da platim da ih ne gledam (kako markiraju frajere &i ne slusam kako se klibere) u teretani. ne pitam sta kosta :mellow:
evo, ja bih da platim da ih ne gledam (kako markiraju frajere &i ne slusam kako se klibere) u teretani. ne pitam sta kosta :mellow:
zlico, pumpaš se hm? :rolleyes: kako se to uklapa s pivčugom?

prica se da je zlica napravila teretanu od pivskih flasa.forsira bipceps.

zlico, pumpaš se hm? :rolleyes: kako se to uklapa s pivčugom?
ne pumpam se, vec se rekreiram i uklapa se odlicno, sve dok radis ono sto ti prija wink.gif
prica se da je zlica napravila teretanu od pivskih flasa.forsira bipceps.
:lol:p.s. bar mi ne treba muskarac da mi nosi pivo, mogu sama -_- :rolleyes:

Edited by Cruella De Ville

• Author
sa svakom godinom sve vise, moj prijatelju :(
...
mozemo da sparingujemo, nije problem, mada imam stalnog partnera :rolleyes: (lud i posesivan) ...a i plase me ljudi koji imaju teretanu kod kuce :unsure: elem, ozbiljna preporuka: streljana u 24.bloku. odmah pored pomenute lokacije. teretana je preskupa, ne mozes se ni oznojiti za cuku vremena, dok ovamo mozes da ispucas sanduk municije (za manje pare) i mirno nastavis ka Gazeli (a tu ti tacno nastaje guzva)