Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografije, Druga liga Zapad

Featured Replies

bio sam lenj da argumentujem zasto mi se dopada, a mislim da bi trebalo. dopao mi se izbor motiva, low fi bezanje iz fokusa koje je u makro fotografiji ponekad jako lepo, kompozicija koja pomaze vec prisutnoj dinamici slike, i naravno izbor duzine ekspozicije koji je dozvolio da se zaista vidi cin kucanja, a da ne bude previse zamuceno. volim kad fotograf ozivi neziv predmet, to nije lako. eto to mi se dopalo.
Hvala za pohvalu i na prvu loptu, a pogotovo za ovu argumentovanu.Hvala i Aion-u.

Edited by genaro

• Replies 929
  • Views 99k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

a sad malo minusaekspozicija bi mogla da bude za nijansu kraća, dobio bi se takođe razmazani trag ali samo jedne tipke, plus bi kraća ekspozicija dovela do manjeg drmanja kamerom i slika bi bila oštrija. diskutabilna je i oštrina, mizeran i potpuno nebitan deo na slici je oštar, što generalno nije dobra stvar. da je mašina okrenuta u kontra svetlu sam potez bi bio izraženiji.ako je mašina tvoja, ponovi fotku. eksperimentiši sa ekspozicijom i šarfom, a eksponencijalno svetlo ne mora da bude sunce, dovoljna je i stona lampa:)

a sad malo minusaekspozicija bi mogla da bude za nijansu kraća, dobio bi se takođe razmazani trag ali samo jedne tipke, plus bi kraća ekspozicija dovela do manjeg drmanja kamerom i slika bi bila oštrija. diskutabilna je i oštrina, mizeran i potpuno nebitan deo na slici je oštar, što generalno nije dobra stvar.da je mašina okrenuta u kontra svetlu sam potez bi bio izraženiji.ako je mašina tvoja, ponovi fotku. eksperimentiši sa ekspozicijom i šarfom, a eksponencijalno svetlo ne mora da bude sunce, dovoljna je i stona lampa :)
Mogao si me pustiti da malo duze uzivam u pohvalama <_<Slazem se da je fokus malo pobegao, probacu to u novoj seriji da korigujem, kao i ostale predloge da primenim, pa da vidim rezultate. I dalje sam relativno nov u ovome, pa su mi sve kritike i predlozi vise nego dobrodosli. Hvala ;)
  • 4 weeks later...
  • Author

Međuopštinska liga Titel - Žabalj39g5.jpg

• 1 month later...
  • Author
vopt.jpg
  • 1 month later...
yw2UpMD.jpg
  • 1 month later...

img20140313143521.jpg

img20140313151920.jpg

img20140313143426.jpg

• 1 month later...

jbhd4xCJaJRdO7.JPG

jeVQpmEviVZ5h.JPG

• Author

Picture_253.jpg

Picture_258.jpg

j1I2jTL.jpg

v0MUfmy.jpg

Cx48WxR.jpg

Bk2Vn10.jpg

• 1 month later...

Fg52z4H.jpg

Fg52z4H.jpg

E to je već prava vojvođanska zastava :D

(mada, možda, i nije slikano u ravnici)

Edited by Vapad

Сремска Каменица, није равница :)

• 1 month later...

Bg, plato iznad filozofskog faksa. Radnik gradske čistoće metlom skuplja u kantu pikavce oko male cvećare kod fontane. Zatim spusti kantu i metlu, i sedne na žardinjeru. Pauza.

mDDwKA.jpg