hoffnung Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 (edited) svidja mi se. Edited January 2, 2013 by bob mould hair style
Hippie Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 jedna od mlogih komsijskih macaka.. sve su fine, frendli i umiljate osim ove;
kapetanm Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Браво Хипи, модел ти има неки карактер, свиђа ми се како гледа
Hippie Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 fala... komsija republikanac tu macku inace zove Obama :D
genaro Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
Аврам Гојић Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 treca fotka ti nije druga liga, na pogresnom je topicu.
Aion Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Ima i jak krop za prvu fotografiju. Mislim da treba odseci otprilike levu trecinu fotografije, tako da od levog drveta ostane samo ova najdesnja grana i mozda odseci par milimetara sa dna.
genaro Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 treca fotka ti nije druga liga, na pogresnom je topicu.hvala :) Ima i jak krop za prvu fotografiju. Mislim da treba odseci otprilike levu trecinu fotografije, tako da od levog drveta ostane samo ova najdesnja grana i mozda odseci par milimetara sa dna.ovako nesto?Uploaded with ImageShack.us
Аврам Гојић Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 hvala :)bio sam lenj da argumentujem zasto mi se dopada, a mislim da bi trebalo. dopao mi se izbor motiva, low fi bezanje iz fokusa koje je u makro fotografiji ponekad jako lepo, kompozicija koja pomaze vec prisutnoj dinamici slike, i naravno izbor duzine ekspozicije koji je dozvolio da se zaista vidi cin kucanja, a da ne bude previse zamuceno. volim kad fotograf ozivi neziv predmet, to nije lako. eto to mi se dopalo.
Aion Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 ovako nesto?Mislio sam jos agresivniji krop, ali je ovo sto si ti uradio mnogo bolje, zapravo mislim da je jako dobro. Definiivno nije za ovaj topik.
Recommended Posts