Jump to content
IGNORED

Fotografije, Druga liga Zapad

čekmeže

Recommended Posts

Posted (edited)
DSCN0395.jpgsvidja mi se. Edited by bob mould hair style
  • 1 month later...
Posted

jedna od mlogih komsijskih macaka.. sve su fine, frendli i umiljate osim ove;8456b36a79f411e2b17a22000a1fa432_7.jpg

Posted

Браво Хипи, модел ти има неки карактер, свиђа ми се како гледа

Posted

fala... komsija republikanac tu macku inace zove Obama :D

• 2 months later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

wdc_04.jpgwdc_09.jpgwdc_30.jpgwdc_19.jpgwdc_37.jpgwdc_56.jpg

• 3 months later...
Posted

treca fotka ti nije druga liga, na pogresnom je topicu.

Posted

Ima i jak krop za prvu fotografiju. Mislim da treba odseci otprilike levu trecinu fotografije, tako da od levog drveta ostane samo ova najdesnja grana i mozda odseci par milimetara sa dna.

Posted
treca fotka ti nije druga liga, na pogresnom je topicu.
hvala :)
Ima i jak krop za prvu fotografiju. Mislim da treba odseci otprilike levu trecinu fotografije, tako da od levog drveta ostane samo ova najdesnja grana i mozda odseci par milimetara sa dna.
ovako nesto?f1to.jpgUploaded with ImageShack.us
Posted
hvala :)
bio sam lenj da argumentujem zasto mi se dopada, a mislim da bi trebalo. dopao mi se izbor motiva, low fi bezanje iz fokusa koje je u makro fotografiji ponekad jako lepo, kompozicija koja pomaze vec prisutnoj dinamici slike, i naravno izbor duzine ekspozicije koji je dozvolio da se zaista vidi cin kucanja, a da ne bude previse zamuceno. volim kad fotograf ozivi neziv predmet, to nije lako. eto to mi se dopalo.
Posted
ovako nesto?
Mislio sam jos agresivniji krop, ali je ovo sto si ti uradio mnogo bolje, zapravo mislim da je jako dobro. Definiivno nije za ovaj topik.