Jump to content

Fotografije, Druga liga Zapad

Featured Replies

DSCN0395.jpgsvidja mi se.

Edited by bob mould hair style

8364904697_31fb0b2dbc_z.jpg
  • 1 month later...

jedna od mlogih komsijskih macaka.. sve su fine, frendli i umiljate osim ove;8456b36a79f411e2b17a22000a1fa432_7.jpg

Браво Хипи, модел ти има неки карактер, свиђа ми се како гледа

fala... komsija republikanac tu macku inace zove Obama :D

• 2 months later...

sa sta3rih diskova03150002.jpg

• 2 months later...
DSCN1178.jpg
DSCN0395.jpgsvidja mi se.
hvala :)
  • 3 weeks later...

wdc_04.jpgwdc_09.jpgwdc_30.jpgwdc_19.jpgwdc_37.jpgwdc_56.jpg

• 3 months later...

treca fotka ti nije druga liga, na pogresnom je topicu.

Ima i jak krop za prvu fotografiju. Mislim da treba odseci otprilike levu trecinu fotografije, tako da od levog drveta ostane samo ova najdesnja grana i mozda odseci par milimetara sa dna.

treca fotka ti nije druga liga, na pogresnom je topicu.
Ima i jak krop za prvu fotografiju. Mislim da treba odseci otprilike levu trecinu fotografije, tako da od levog drveta ostane samo ova najdesnja grana i mozda odseci par milimetara sa dna.
ovako nesto?f1to.jpgUploaded with ImageShack.us
bio sam lenj da argumentujem zasto mi se dopada, a mislim da bi trebalo. dopao mi se izbor motiva, low fi bezanje iz fokusa koje je u makro fotografiji ponekad jako lepo, kompozicija koja pomaze vec prisutnoj dinamici slike, i naravno izbor duzine ekspozicije koji je dozvolio da se zaista vidi cin kucanja, a da ne bude previse zamuceno. volim kad fotograf ozivi neziv predmet, to nije lako. eto to mi se dopalo.
ovako nesto?
Mislio sam jos agresivniji krop, ali je ovo sto si ti uradio mnogo bolje, zapravo mislim da je jako dobro. Definiivno nije za ovaj topik.