Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografije, Druga liga Zapad

Featured Replies

Čisto da ti kažem da rad na toj fotki nije bio ne znam kako velik (Nije bilo puno posla i "četkarenja" (umetničarenja). Koristio sam 1 layer+teksturu starog filma (providna folija sa trunčicama i dlačicama, lako se nađe na net-u. Ukucaš samo: 'old film textures' i to je to). Ispravio sliku i konvertovao je u black&white sa pluginom nik silver efex pro. Smatram da bi mogao opušteno i sam da izvedeš ovako nešto, ako ne isto, verujem da bi ovo što sam pomenuo sigurno uticalo na tvoje raspoloženje kada bi probao.
Probah :lol: Sinoć sam kreativno obezbedio Photoshop CS4 i potpuno se pogubio, pošto sam do sada riljao samo po Photoshopu 6.0 pa mi je ovo malo zmajovito i napucano. Druga fotka sa istim likom mi je bila interesantna za testiranje, pošto je neki baja sa cegerom slučajno uleteo u kadar pa mi bilo zabavno da i njega koristim. Dozlaboga spor dan na poslu je izrodio ovaj test:tst.jpgTaj tvoj b&w plug-in jebe kevu, iako sam pickao i pickao, ne ispeh da dobijem takav ton...
  • Replies 929
  • Views 99k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Jeeee.. Ovaj matorac na klupi je baš interesantan. što se tiče plugin-a, Imaš već postojeće stilove sa leve strane (100% si to primetio) Ja koristim neutral. Znači default-ni i drndam sa desne strane: Brightness-Contrast-Structure. Ako mi je potreban pesak štikliram Film types i drndam slider za Grain + SoftDa li imaš još neku fotku od ovog matorog (po mogućstvu da je sam u kadru)?

Evo ih u spoileru, da ne davimo pošten svet.

DSCN1169.jpgDSCN1170.jpgDSCN1173.jpgDSCN1174.jpg

:wub:

I čiči smo dokurčilishae.jpgedit: Molim moderatora da me banuje, jebali me i deda i Photoshop.

Edited by dig_chohano

spavaju.jpg
  • 5 weeks later...

rave-nl_119216536c9c4c4aac21e7b04971f85b.jpgkopl_4b0d9aafb9764ff0b69e649302ddb523.jpg

• 3 weeks later...
f_1m_f2218a5.jpgf_3m_e0dcf88.jpgf_2m_99f268a.jpg
f_4m_7728a74.jpgf_5m_f2385aa.jpgf_6m_dff6d3c.jpg
f_7m_89eb905.jpgf_8m_f6c2ae1.jpgf_9m_0b04311.jpg
f_10m_1400932.jpgf_11m_78ceeff.jpg

Goli otok?

Lancia bravo! Okce za uređenje kadra ti je baš super. Ovaj drugi, treći i četvrti set, baš-baš dobro!

Goli otok?
sad vidis kako mi je :(
Lancia bravo! Okce za uređenje kadra ti je baš super. Ovaj drugi, treći i četvrti set, baš-baš dobro!
a koka angry.gif ??