Jump to content
IGNORED

Fotografije, Druga liga Zapad

čekmeže

Recommended Posts

Posted
Čisto da ti kažem da rad na toj fotki nije bio ne znam kako velik (Nije bilo puno posla i "četkarenja" (umetničarenja). Koristio sam 1 layer+teksturu starog filma (providna folija sa trunčicama i dlačicama, lako se nađe na net-u. Ukucaš samo: 'old film textures' i to je to). Ispravio sliku i konvertovao je u black&white sa pluginom nik silver efex pro. Smatram da bi mogao opušteno i sam da izvedeš ovako nešto, ako ne isto, verujem da bi ovo što sam pomenuo sigurno uticalo na tvoje raspoloženje kada bi probao.
Probah :lol: Sinoć sam kreativno obezbedio Photoshop CS4 i potpuno se pogubio, pošto sam do sada riljao samo po Photoshopu 6.0 pa mi je ovo malo zmajovito i napucano. Druga fotka sa istim likom mi je bila interesantna za testiranje, pošto je neki baja sa cegerom slučajno uleteo u kadar pa mi bilo zabavno da i njega koristim. Dozlaboga spor dan na poslu je izrodio ovaj test:tst.jpgTaj tvoj b&w plug-in jebe kevu, iako sam pickao i pickao, ne ispeh da dobijem takav ton...
Posted

Jeeee.. Ovaj matorac na klupi je baš interesantan. što se tiče plugin-a, Imaš već postojeće stilove sa leve strane (100% si to primetio) Ja koristim neutral. Znači default-ni i drndam sa desne strane: Brightness-Contrast-Structure. Ako mi je potreban pesak štikliram Film types i drndam slider za Grain + SoftDa li imaš još neku fotku od ovog matorog (po mogućstvu da je sam u kadru)?

Posted

Evo ih u spoileru, da ne davimo pošten svet.

DSCN1169.jpgDSCN1170.jpgDSCN1173.jpgDSCN1174.jpg

Posted (edited)

I čiči smo dokurčilishae.jpgedit: Molim moderatora da me banuje, jebali me i deda i Photoshop.

Edited by dig_chohano
  • 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Lancia bravo! Okce za uređenje kadra ti je baš super. Ovaj drugi, treći i četvrti set, baš-baš dobro!

Posted
Goli otok?
sad vidis kako mi je :(
Posted
Lancia bravo! Okce za uređenje kadra ti je baš super. Ovaj drugi, treći i četvrti set, baš-baš dobro!
a koka angry.gif ??