hoffnung Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 žao mi je što sam otišao u ovom pravcu, ali u to neko vreme mi spada. (budući da je tvoj naslov za ovu fotku 'veseo')
dig_chohano Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 žao mi je što sam otišao u ovom pravcu, ali u to neko vreme mi spada. (budući da je tvoj naslov za ovu fotku 'veseo') Sjajno. Hvala. Mogu da se kurčim da je moja? :D
hoffnung Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Pa.. tvoja je :D Možemo ovako da se dogovorimo: Kao zajednički projekat (Kao oni muzičari što sarađuju povremeno zajedno) Da podelimo sreću, a možda i novce ako neko hoće da je otkupi. Verujem da bi ti bilo teško u slučaju da neka francuska agencija ponudi evre (mnogo evara) ne tražeći originalnu i u veličini verziju. Pritom znajući da sam nekako učestvovao i ja. Mene bi pekla savest :DČisto da ti kažem da rad na toj fotki nije bio ne znam kako velik (Nije bilo puno posla i "četkarenja" (umetničarenja). Koristio sam 1 layer+teksturu starog filma (providna folija sa trunčicama i dlačicama, lako se nađe na net-u. Ukucaš samo: 'old film textures' i to je to). Ispravio sliku i konvertovao je u black&white sa pluginom nik silver efex pro. Smatram da bi mogao opušteno i sam da izvedeš ovako nešto, ako ne isto, verujem da bi ovo što sam pomenuo sigurno uticalo na tvoje raspoloženje kada bi probao.
hoffnung Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Da li ovo ima nekakvog smisla? Odavno sam cepnuo ovo, ali nisam siguran u ništa i ne radi me. Jedino mi je zanimljivo to što "vucara" ovu sliku kroz knez. Imam gomiletinu takvih fotki kada mi nije jasno da li da ostaje na mom hdd-u ili da opalim ctr+delete. Dešavalo se i dešava se da neka fotka koja čuči prilično dugo i dopadne mi se ono.. vauu, ali ova čuči i nešto mi se baš ne dopada. Čak je lepo nisam ni u kadar stavio, dole ima više prostora.
elle Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 (edited) Da li ovo ima nekakvog smisla? Odavno sam cepnuo ovo, ali nisam siguran u ništa i ne radi me. Jedino mi je zanimljivo to što "vucara" ovu sliku kroz knez. Imam gomiletinu takvih fotki kada mi nije jasno da li da ostaje na mom hdd-u ili da opalim ctr+delete. Dešavalo se i dešava se da neka fotka koja čuči prilično dugo i dopadne mi se ono.. vauu, ali ova čuči i nešto mi se baš ne dopada. Čak je lepo nisam ni u kadar stavio, dole ima više prostora.uf kako mi je ovo poznato, a mozda je to i opste mesto, retko se desi (mi se desi?) da tacno znam da je fotka dobra tj da je meni dobra, a mnogo cesce se pitam ova tvoja pitanjameni se jako svidja momenat, bas si ga upecao, ona kao jedro ide kroz kneza, a 'jedro slika' je nosi :) - i boje su mi legle tj svidja mi se kosa, cizmice i taj rozikasti odsjaj na slicisto bih se ja pitala da sam ti, je sta raditi sa onim sanducetom i ulazom desno od njega, koje kvare pozadinu i odvlace paznju ( ustvari su visak) - sto ne bi neko probao da ti sugerise resenje, bas fotka ima potencijal imam oko 6000 visecih fotki koje bih dilitirala, a ne mogu:) tj ne znam sta cu s njima "za sada" - a nekad cu znati, mozdane znam kakva su vama iskustva, meni lakse srediti tudju fotku nego svoju, valjda zato sto nema onog emotivnog momenta autoratrenutno sam u rupi sa inspiracijom, fotkam jer ne mogu da ne fotkam, a nista mi nije bas Tosjajno si obradio digovu fotkued:a tvoj tager + kutika u prostoru su mi bajni!! Edited March 21, 2009 by elle
hoffnung Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Često mi se desi da neka fotka za koju ne osećam ništa, dopadne se drugima, nešto vide što ja ne vidim. Možda je i to ok. Eto, spomenula si ono sanduče i vrata. Meni sada kada si to spomenula još više bode oči, nisam znao šta je to što mi bode oči, a sve sam mislio (stoji i ovo) da je najveći krivac to što ima više prostora dole (nije centrirano precizno u kadru) Siguran sam (sada kada razmišljam) da je ona hodala, da je iza nje bila jednobojna pozadina, neki veliki zid (flat) smatram da bi fotka bila baš ok za gledanje i interesantnija od ovakvog kadra. Meni je takođe lakše srediti tuđu fotku nego moju i baš se oduševim rezultatom i pitam se zašto ja ne mogu svoju ovako da sredim.Hvala!
hoffnung Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Kako ovaj topik nema apsolutno smisla. Ova tvoja poslednja Indy je baš dobra. I dopada mi se ova poslednja gde si okačio dve fotke.
Indy Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Nisam imao nameru da ti solim pamet niti bilo šta slično, samo htedoh reći da je to 1 moguća interpretacija smisla ovog topika. Stavih i smajli da bude jasno da ništa ne popujem, ali nije baš uspelo.
Recommended Posts