AyaIwa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ovaj topik ili da se ukine ili da se preimenuje u Lažna skromnost.Sve dok ih budem radila običnim idiotom, svoje fotografije ću moći da kačim samo ovde.
elle Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 sjasno stubishte!! a ova vrata mmme, nicol, pa di je grijeshka? lolchitj
PussyGalore Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 moja mezimicaelle, tako nouvelle vague-sque, ajde da budem bas dobro raspolozena prema tebi, godard, elle...prozori su mi nekako malo eye candy, nemaju neku naraciju, nemaju mi neku atmosferu, nema suspensa, nema seksa...iscekivanja, shvatas? ne naslucujem nista sta se desava ni u sobi ni napolju... 3. bih, eventualno i stavila gore na Fotografijual, nema zurbe, uzivanjcija otkrivanja Foto sveta; drugacije gledam i fotke u casopisima, bilborde, reklame.. juu miline upoznajem literaturu o fotografiji u filmu mmm...
jms_uk Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 trosim polaroid film - ovo malo sto mi je ostalo
elle Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 kad vec i ovde stoji spojler. i ne samo zbog pussy, mada:) treca se gasi diljem neta, meni zbog deteta, nije mi za mene===
Nicol Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 kisajel ovo rosa na mladoj kapulici? amateri na temu patkometrija
leptirica Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 I od mene po neka amaterska:Odraz u staklu:Jesenje lisce:
minja Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 (edited) Sve dok ih budem radila običnim idiotom, svoje fotografije ću moći da kačim samo ovde.Koja glupost. A i cini mi se da ti to i tako znas.Mislim, cemu lazna skromnost? Pusti da slije govore umjesto tebe. Sorry for grubost, lijepe su ti fotke, samo me malo pila™ kad netko ovako sam sebi dijeli komplimente... Edited October 13, 2008 by minja
Caligula Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 mod on:upozorio bih ucesnike da ne kvare ovaj naivni topitj (vidi prvu stranu) zaista kvalitetnim fotografijama - za kvalitetne fotografije imate topitj gore, uredno pinovan.mod off.Razmisljao sam da pocnem sa prebacivanjem nekih fotografija na gornji topitj - ali to je zaista nezahvalan posao u koji je glupo upustati se. Dakle, odlucujte po svom nahodjenju - ali je steta da ovakve fotke ne budu na onom frekventnijem mestu.
batticuore Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 mod on:upozorio bih ucesnike da ne kvare ovaj naivni topitj (vidi prvu stranu) zaista kvalitetnim fotografijama - za kvalitetne fotografije imate topitj gore, uredno pinovan.mod off.evo sacu ja malo ispraviti gresku... :D ovo su neke iz berlina...
Recommended Posts