Indy Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Istini za volju, Shore ima taj namerno bezizrazajni pristup koji je steceni ukus.
Caligula Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Hm, Kauboje, jel' si video Nachtweyove fotke? Njegove teme su i teze... a postoji i Diane Arbus kao merna jedinica za uznemirujuce fotografije.Ok, to je odlican primer za umetnicku obradu "teske" teme.
micke Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Nemam reci da izrazim koliko se ne slazem sa ovom konstatacijom. Shore moze da ti se ne svidja, mozes da ne priznajes autoritete, ali Shore nikako ne moze da bude "onaj/taj". Javno se izvinjavam svima kojima sam povredio osećanja svojim izjavama, priznajem da nisam znao da je Shore rodonačelnik stila kojim se fotografijom ispriča neka pričica. Moj komentar je bio isprovociran time da ja generalno, u 21. veku, ne volim one koji zasnivaju svoj kvalitet samo na vrhunskoj digitalnoj opremi opremi koju koriste (dovde bi Indy trebao da me podži ), jedino što bih izuzeo iz toga upotrebu fotošopa koji ti daje dodatne mogućnosti za kreativno izražavanje.
Indy Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 TommyOshima: how distant your heartRobin Guthrie & Harold Budd from "After the Night Falls"how close your soulRobin Guthrie & Harold Budd from "Before the Day Breaks"
Caligula Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Primenjeni, doduse, ali ima i dobrih:) fotografija, Toledano
Indy Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Urs Bernhard, švedska... sveže crno-bele magije srednjeg formata.
Recommended Posts