cmrlj Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Još samo ovo...Prelistao u knjizari, pa sve nekako nemam pojma... Pa sutradan opet prelistao u drugoj knjizari, isto... Nije Daglas Adams, a opet pomalo lici... Da li je neko (pro)citao?citala ja :)dobro je, kupuj. ne zna se gde prestaje daglas adams, a gde pocinje oin kolfer, odnosno oina uopste nisam prepoznala, a sve sam artemise faule procitala. meni malo smetao prevod, verovatno jer sam autostoperski vodic poslednji put citala u originalu. ima par briljantnih recenica, mogla bih ze zakleti da je adams u pitanju.
ZerrorR Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Upravo sam završio knjigu Gorana Skrobonje"Čovek koji je ubio Teslu"Ko voli paralelene stvarnosti obavezno, ostalima toplo preporučujem...
S.L. Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Krhotine časti i Barajar su stvarno ultra laki za čitanje i jako brzo idu (otprilike SF Harold Robins)... Ako ti je ovo španska serija, tek će ti avanture Majkla Vokosigana biti nalik na Hejzija, Luna, Doka Holideja i slične stripove iz trafike ispred kuće...Što negde i jeste istina...A ja se ponadao SF-u sa dubljom pričom :(Tražim nešto poput "Hiperion" serijala.Trenutno čitam "Svetski rat Z".
dare... Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Sva tri dela su u prodaji! Retka je prilika da možete pazariti sva tri dela odjednom ako je izdavač Alinari.Stara stvar, u novom izdanju...Iskusni kažu, da je knjiga mnogo bolja od film serijala...BTW.Da li je neko čitao prve dve knjige Teda Vilijamsa, jerbo je izašla nova knjiga... Čim to nisam uzimao u obzir za čitanje, mora da mi je delovalo mnogo dečije... <_<
placenik Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Procito ja celu Zmajkost. Jeste prilicno decje, u stvari vise tinejdzerski. Preporucujem umesto spanske serije :)
Arkadija Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 (edited) Kupila ovo pre neki dan, bez ikakvog predznanja o knjizi i o autoru. Pročitala sam knjigu u jednom dahu. Preporučujem je najiskrenije.Detektivska priča koja se dešava u paralelnom gradu, i to ne u smislu isti grad pa je jedan u jednoj a drugi u drugoj dimenziji, već oba grada postoje sada i na istom mestu i isprepleteni su i odvojeni. Sjajno zamišljeno.o autoru Edited April 9, 2011 by Arkadija
goofs Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Iako mi nista nije jasno sta si opisala sad :) Hugo nagrada za SF roman, i Nebula recimo, su dobar pokazatelj da knjiga obecava, mozda nije najbolja ikada, ali je definitivno vredi procitati.
Arkadija Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Iako mi nista nije jasno sta si opisala sad :) Hugo nagrada za SF roman, i Nebula recimo, su dobar pokazatelj da knjiga obecava, mozda nije najbolja ikada, ali je definitivno vredi procitati. :lol: Pa šta da kažem, tek pred kraj prve trećine knjige počinje da se dobija slika o čemu se radi. I što više razmišljam o ovoj knjizi, sve mi je lakše da je svrstam u rang remekdela
Indy Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=-OdRPHifFBI(Ovo na jutjubu je skraceno, cela verzija intervjua je ovde: http://www.abc.net.au/news/video/2011/04/13/3190827.htm ) Edited April 13, 2011 by Indy
Joshua Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 (edited) Teri :) Evo ga i extended: http://www.abc.net.au/news/video/2011/04/13/3190783.htm10x, indi. Edited April 14, 2011 by Joshua
Indy Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Hvala ti za extended link, izbacili su neke od najboljih delova. :D
Recommended Posts