Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Urbani raspad

Featured Replies

Mogli bismo i "ruralni raspad" da pokrenemo i tu ima fine estetike za uživati...
Moj predlog je samo RASPAD kao takav, jer može i recimo socijološki...dumpev7.jpgovo mi je najjača socijalna slika ever ufaćena u šangajskom podzemnom prolazu.

Edited by micke

Mislim da i ovo spada u urbani raspad. Moje kolege na ulicama indijskih gradova...street%20dentist.jpgautor meni nepoznat

Edited by dig_chohano

overi fiću sto je postao deo baštenskog aranžmana

overi fiću sto je postao deo baštenskog aranžmana

post-482-1193291314_thumb.jpg

Kamo srece da su moje, ne znam ko ih je radio. Skupljam slike NBGD, pa izvukoh neke iz arhive...
Bio zimus na izlozbi fotografija u DKSG, tip se zove Lazar Kolishev. Samo NBgd. Odlicno. Ako neko ima nesto od njega...

EDIT: Nije Lazar (Kolishevski) nego Marko Kolishev."Pogledi kroz Novi Beograd". Odlicna stvar, nisam mnogo googlao pa ne znam jel' ima nesto i na netu...

Ovo nije bash decay decay al' ima veze. Elem, kad je pocela gradnja 'kuca' na zgradama u Beograd svi su se masovno zgrazavali (i verovatno se jos uvek zgrazavaju). I meni bilo malo smeshno al' sam se tim vishe iznenadio kad sam usred Sidneja (al' ono very/very centar istoga), primetio 'kucu' ( krov na dve vode ) na zgradi... Steta sto se nisam setio da je uslikam ranije (i uhvatim u punom sjaju) al' eto - cenim da ni ovako, polusrushena, nije losa... A original sand stone... George St & Essex St Cnrhttp://idemo-version.tripod.com/my_photo_a...lbum/extent?i=0http://idemo-version.tripod.com/my_photo_a....album/zoom?i=1

Tacheles, Berlin - Mittepictures025bq2.th.jpg(izvinjence za NEumece, sledeci put postujem na 'pogodi grad', casna pionirska! :D )

• 2 weeks later...

raspadi svih vrsta su i moja omiljena temaevo je situacija u centru nisha okolo sve stare gradske kuce i nove fensi zgrademain_entrance_by_Amsha.jpg

munzestreet_by_Amsha.jpg

Edited by prima

• 2 weeks later...

uvek me fasciniraju ovakvi prizori.evo nekih fotki iz istanbula, pogled sa bosfora na evropsku obalu.post-554-1195595327_thumb.jpgpost-554-1195595628_thumb.jpg

i jos jedna iz istanbulapost-554-1195595751_thumb.jpg