micke Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 (edited) Mogli bismo i "ruralni raspad" da pokrenemo i tu ima fine estetike za uživati...Moj predlog je samo RASPAD kao takav, jer može i recimo socijološki...ovo mi je najjača socijalna slika ever ufaćena u šangajskom podzemnom prolazu. Edited October 20, 2007 by micke
dig_chohano Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 (edited) Mislim da i ovo spada u urbani raspad. Moje kolege na ulicama indijskih gradova...autor meni nepoznat Edited October 23, 2007 by dig_chohano
Runforthehilsrunforyourlif Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 overi fiću sto je postao deo baštenskog aranžmana
Runforthehilsrunforyourlif Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 overi fiću sto je postao deo baštenskog aranžmana
iDemo Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Kamo srece da su moje, ne znam ko ih je radio. Skupljam slike NBGD, pa izvukoh neke iz arhive...Bio zimus na izlozbi fotografija u DKSG, tip se zove Lazar Kolishev. Samo NBgd. Odlicno. Ako neko ima nesto od njega...
iDemo Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 EDIT: Nije Lazar (Kolishevski) nego Marko Kolishev."Pogledi kroz Novi Beograd". Odlicna stvar, nisam mnogo googlao pa ne znam jel' ima nesto i na netu...
iDemo Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Ovo nije bash decay decay al' ima veze. Elem, kad je pocela gradnja 'kuca' na zgradama u Beograd svi su se masovno zgrazavali (i verovatno se jos uvek zgrazavaju). I meni bilo malo smeshno al' sam se tim vishe iznenadio kad sam usred Sidneja (al' ono very/very centar istoga), primetio 'kucu' ( krov na dve vode ) na zgradi... Steta sto se nisam setio da je uslikam ranije (i uhvatim u punom sjaju) al' eto - cenim da ni ovako, polusrushena, nije losa... A original sand stone... George St & Essex St Cnrhttp://idemo-version.tripod.com/my_photo_a...lbum/extent?i=0http://idemo-version.tripod.com/my_photo_a....album/zoom?i=1
Pixie Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Tacheles, Berlin - Mitte(izvinjence za NEumece, sledeci put postujem na 'pogodi grad', casna pionirska! :D )
prima Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 raspadi svih vrsta su i moja omiljena temaevo je situacija u centru nisha okolo sve stare gradske kuce i nove fensi zgrade
prima Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 (edited) munze Edited November 10, 2007 by prima
zoee Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 uvek me fasciniraju ovakvi prizori.evo nekih fotki iz istanbula, pogled sa bosfora na evropsku obalu.
Recommended Posts