Jump to content
IGNORED

Urbani raspad

Indy

Recommended Posts

Posted (edited)
Mogli bismo i "ruralni raspad" da pokrenemo i tu ima fine estetike za uživati...
Moj predlog je samo RASPAD kao takav, jer može i recimo socijološki...dumpev7.jpgovo mi je najjača socijalna slika ever ufaćena u šangajskom podzemnom prolazu. Edited by micke
Posted (edited)

Mislim da i ovo spada u urbani raspad. Moje kolege na ulicama indijskih gradova...street%20dentist.jpgautor meni nepoznat

Edited by dig_chohano
Posted

overi fiću sto je postao deo baštenskog aranžmana

Posted

overi fiću sto je postao deo baštenskog aranžmana

post-482-1193291314_thumb.jpg

Posted
Kamo srece da su moje, ne znam ko ih je radio. Skupljam slike NBGD, pa izvukoh neke iz arhive...
Bio zimus na izlozbi fotografija u DKSG, tip se zove Lazar Kolishev. Samo NBgd. Odlicno. Ako neko ima nesto od njega...
Posted

EDIT: Nije Lazar (Kolishevski) nego Marko Kolishev."Pogledi kroz Novi Beograd". Odlicna stvar, nisam mnogo googlao pa ne znam jel' ima nesto i na netu...

Posted

Ovo nije bash decay decay al' ima veze. Elem, kad je pocela gradnja 'kuca' na zgradama u Beograd svi su se masovno zgrazavali (i verovatno se jos uvek zgrazavaju). I meni bilo malo smeshno al' sam se tim vishe iznenadio kad sam usred Sidneja (al' ono very/very centar istoga), primetio 'kucu' ( krov na dve vode ) na zgradi... Steta sto se nisam setio da je uslikam ranije (i uhvatim u punom sjaju) al' eto - cenim da ni ovako, polusrushena, nije losa... A original sand stone... George St & Essex St Cnrhttp://idemo-version.tripod.com/my_photo_a...lbum/extent?i=0http://idemo-version.tripod.com/my_photo_a....album/zoom?i=1

Posted

Tacheles, Berlin - Mittepictures025bq2.th.jpg(izvinjence za NEumece, sledeci put postujem na 'pogodi grad', casna pionirska! :D )

• 2 weeks later...
Posted

raspadi svih vrsta su i moja omiljena temaevo je situacija u centru nisha okolo sve stare gradske kuce i nove fensi zgrademain_entrance_by_Amsha.jpg

Posted (edited)

munzestreet_by_Amsha.jpg

Edited by prima
  • 2 weeks later...
Posted

uvek me fasciniraju ovakvi prizori.evo nekih fotki iz istanbula, pogled sa bosfora na evropsku obalu.post-554-1195595327_thumb.jpgpost-554-1195595628_thumb.jpg