October 19, 200717 yr drago mi je kad vidim da nisam ovde baš ubedljivo najstariji ;)ovo je taze fotografisano u centru Londona zgrada je unutra skroz prazna.
October 19, 200717 yr Ovo je moja fotografija, vec sam je postovao ranije na drugoj temi , drugom forumu
October 19, 200717 yr Author mićke, minja, dig, Cowboy... wow, koja kolekcija. :) Ne zna se šta je bolje.
October 20, 200717 yr mnogo dobro sve chohano, tvoje su mi najjace, mora da si ih trljao nekim kamenom da poblede, imaju neki jebacki sfumato Edited October 20, 200717 yr by 3opge
October 20, 200717 yr Kamo sreće da su moje, ne znam ko ih je radio. Skupljam slike NBGD, pa izvukoh neke iz arhive...
October 20, 200717 yr Author Predlažem da okačimo izvor fotke ako nisu autorstvo pošiljaoca... cheers
October 20, 200717 yr To bi trebalo da svuda bude praksa, zar ne, znaš ono-autorska prava i tako to... Ako se ne varam sve ostale su autorske.
October 20, 200717 yr mene nekako 'taj urbani raspad' vise asocira bas na detroit, harlem i ostale urbane sredine, a ne seoske ili varosicarske dotrajale brvnare.
October 20, 200717 yr Author mene nekako 'taj urbani raspad' vise asocira bas na detroit, harlem i ostale urbane sredine, a ne seoske ili varosicarske dotrajale brvnare.Mogli bismo i "ruralni raspad" da pokrenemo i tu ima fine estetike za uživati...