renne Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 ti koji ne jedeš pihtije navodno znaš šta je dobra pita, ma hajde...
Zavrzan Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 ne znam kada si poslednji put jeo, ali ima nekoliko meseciprvo vreme nisu ni skidali stare reklame, posle su sitno prelepili, sve da bi navodili naviknute (satisfied!) customers na pomisao da je to isto to. fakat redje sada jedem u fofi jer mi je nova lokacija malo van ruta ali u novoj cisto iz principa nisam pazario. smara me taj ljakse momenat slepanja na tudju slavu. nesto kao dva Glumca, jedan pored drugog.Morao sam danas da svratim u Kralja Petra da proverim :).Nisam uopste primetio razliku u kvalitetu pite u odnosu na pre,pavlaka preliv, onda kadaif,baklave,sve je tu.Na zidu bas pise "Dosao iz Drvara...Tadic(Fofa)...da pokaze kako se pravi pita..." iste su i vizit karte.Pitara se zove "Tadic" sto me je totalno zbunilo jer sam shvatio da je Fofa=Tadic(ista osoba).Tako da verovatno prave pitu pod njegovom licencom :D
luba Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 otvorilo se novo ognjiste na mestu starog, trg marksa i engelsa 8 u pasazu. nove su gazde izgleda jer je ponuda mnogo bogatija, ima i mesiste i sarma i prebranac, ali najkulji je neki ogroman leba, beli i oni sa semenkama i ostalim zobanjima, ima jedno metar u precniku pa seku koliko hoces.super je i reklamni potez, zdrava hrana ispod saca i slika neke butke kako cvrci. ima i tel za narucivanje 065 808 41 48.probali na marendi pitu sa sirom i sa jabukama, odlicne i neke dojajne kiflice samo imaju za moj ukus previse kima, ali moze da se skine bez frke i ostane samo lepa krupna so. cene standardne, jedino sto nigde ne pise dokle rade.
ToniAdams Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 jersu bolje kiflice nego kod carlija?meni se jedu kod carlija :(
luba Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 jebise, jeo si kiflice sa sirom i te stvari. ne mos sendvic praviti od njih.
ToniAdams Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 a od carlijevih neko nekad pravio sendvice?
renne Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Pizerija Master, t.bunar188, onaj raspali tržni centar. Odlične pizze, od 480 do 700 za 45cm, svaki dan druga na akciji
katamaran Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 (edited) Peperoni pica na Bulevaru definitivno ukinuta? Sad sam uzeo Domino i meni je ovo za klasu losije. Edited February 26, 2014 by katamaran
belch Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Propade potpuno tel aviv humus haus otkad nema šlomija. Prvo je minestrone postala nejestiva, sad više nema ni pita hleba, a zaposlili su neko nesposobno a bezobrazno osoblje. Naručili smo dva vegetarijanska sendviča, jedan s jajetom jedan s falafelom, dobili smo jedan vegetarijanski bez jajeta i jedan falafel. I sa potpuno promašenim prilozima. A sendviči su duplo manji, dok su cene ostale iste. Šteta.
cmrlj Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 je l u carice milice? eno ga slomi u beogradskoj.
Recommended Posts