Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

ti koji ne jedeš pihtije navodno znaš šta je dobra pita, ma hajde...

Posted
ne znam kada si poslednji put jeo, ali ima nekoliko meseciprvo vreme nisu ni skidali stare reklame, posle su sitno prelepili, sve da bi navodili naviknute (satisfied!) customers na pomisao da je to isto to. fakat redje sada jedem u fofi jer mi je nova lokacija malo van ruta ali u novoj cisto iz principa nisam pazario. smara me taj ljakse momenat slepanja na tudju slavu. nesto kao dva Glumca, jedan pored drugog.
Morao sam danas da svratim u Kralja Petra da proverim :).Nisam uopste primetio razliku u kvalitetu pite u odnosu na pre,pavlaka preliv, onda kadaif,baklave,sve je tu.Na zidu bas pise "Dosao iz Drvara...Tadic(Fofa)...da pokaze kako se pravi pita..." iste su i vizit karte.Pitara se zove "Tadic" sto me je totalno zbunilo jer sam shvatio da je Fofa=Tadic(ista osoba).Tako da verovatno prave pitu pod njegovom licencom :D
  • 4 weeks later...
Posted

otvorilo se novo ognjiste na mestu starog, trg marksa i engelsa 8 u pasazu. nove su gazde izgleda jer je ponuda mnogo bogatija, ima i mesiste i sarma i prebranac, ali najkulji je neki ogroman leba, beli i oni sa semenkama i ostalim zobanjima, ima jedno metar u precniku pa seku koliko hoces.super je i reklamni potez, zdrava hrana ispod saca i slika neke butke kako cvrci. ima i tel za narucivanje 065 808 41 48.probali na marendi pitu sa sirom i sa jabukama, odlicne i neke dojajne kiflice samo imaju za moj ukus previse kima, ali moze da se skine bez frke i ostane samo lepa krupna so. cene standardne, jedino sto nigde ne pise dokle rade.

Posted

jersu bolje kiflice nego kod carlija?meni se jedu kod carlija :(

Posted

jebise, jeo si kiflice sa sirom i te stvari. ne mos sendvic praviti od njih.

Posted

a od carlijevih neko nekad pravio sendvice?

• 1 month later...
Posted

Pizerija Master, t.bunar188, onaj raspali tržni centar. Odlične pizze, od 480 do 700 za 45cm, svaki dan druga na akciji

• 1 month later...
Posted (edited)

Peperoni pica na Bulevaru definitivno ukinuta? Sad sam uzeo Domino i meni je ovo za klasu losije.

Edited by katamaran
Posted

Propade potpuno tel aviv humus haus otkad nema šlomija. Prvo je minestrone postala nejestiva, sad više nema ni pita hleba, a zaposlili su neko nesposobno a bezobrazno osoblje.

Naručili smo dva vegetarijanska sendviča, jedan s jajetom jedan s falafelom, dobili smo jedan vegetarijanski bez jajeta i jedan falafel. I sa potpuno promašenim prilozima.

A sendviči su duplo manji, dok su cene ostale iste.

Šteta.

Posted

je l u carice milice? eno ga slomi u beogradskoj.