Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

ma sigurno da ima boljih, ali ja u beogradu nisam našao kvalitetnije, samo o tome se radi, rekao sam ti to par puta :)

Posted (edited)
Fofe
sve si bio u pravu kad si pisao za fofu, iako sam tad mislila da nisi. sta se promenilo u medjuvremenu? videla sam kako se prave. to mi je, za pocetak, razbilo iluziju da su kore sveze. a onda sam analizirala i punjenje i ukus.slazem se, banacanine. fofa je sranje. :) Edited by darling
Posted

Je l' to vi o onoj Fofi kod stadiona Radničkog na raskrsnici kod Interexa? Meni to deluje odbojno iz daljine, nikad nisam ulazio. Ako je to to, šta da uzmem kad mi bude bilo usput?

Posted (edited)

fofe su svuda po gradu. pa jedi, nije to nejestivo, naprotiv, mozda je u pravu rene kad kaze da u beogradu nema bolje :thumbsup: ne znam, nisam veliki istrazivac beogradskih pita. al mi se cini da zasluzujemo bolje. ja u fofi odavno ne jedem :(

Edited by darling
Posted
Je l' to vi o onoj Fofi kod stadiona Radničkog na raskrsnici kod Interexa? Meni to deluje odbojno iz daljine, nikad nisam ulazio. Ako je to to, šta da uzmem kad mi bude bilo usput?
da, ima tu. pa to su najbolje pite koje mogu da se nađu u bgd. uzmi meso, uzmi krompir, uzmi kiseli kupus, uzmi baklave, urmašice. Ako si trudan dobije za DŽ
Posted

moze ko sta hoce da prica, verovatno i u Turkmenistanu neka krezava baba pravi bolje pite, ali boljih u slobodnoj prodaji u Beogradu od Fofe nema. ne znam cemu hoo-ha, ko da pricamo o nekim con artistima sto uvaljuju bajate pite

Posted

to moze da tvrdi samo neko ko je samo u fofi jeo pite.evo na keca: pita sa mijesom u pekari kod okretnice 16 na kari burmi.ok je realno fufa, ali ste valjda tolko nahajpovali da sam se razocarao kad sam probao.

Posted
nisam veliki istrazivac beogradskih pita. al mi se cini da zasluzujemo bolje.
meni je pita u Ul.Kralja Petra malo ispod Smokvice :Hail: Jos+ pavlaka preliv
Posted

tu je bila fofa, pa se preselila u cara dusana a ostala kopija

Posted

ne znam kada si poslednji put jeo, ali ima nekoliko meseciprvo vreme nisu ni skidali stare reklame, posle su sitno prelepili, sve da bi navodili naviknute (satisfied!) customers na pomisao da je to isto to. fakat redje sada jedem u fofi jer mi je nova lokacija malo van ruta ali u novoj cisto iz principa nisam pazario. smara me taj ljakse momenat slepanja na tudju slavu. nesto kao dva Glumca, jedan pored drugog.

Posted

Nisam bio od aprila sigurno :) Secam se da je na zidu u radnji pisalo "dosao iz tog i tog mesta da pokaze Beogradjanima kako se pravi pita" ili tako nesto.

Posted

to je pisalo u Fofi valjda, bila je i ona neka uzasna pesmica koju je neko napisao o pitama i slsada su blizu prve tramvajske stanice posle ZOO vrta

Posted

ja jeo tamo kod tose bunara.bio mi i gazda malo iritantan sa svojim megadomacinskim pristupom. jeo bih opet, da naletim, al daleko mi je to od najbolje pite u univerzumu.