Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

:)Probao 2 stapicaSupa je pristojna i puna povrca ali mi je neki ukus bio prejak. Chaos daleko boljiUzeo svinjetinu u slatko-ljuto-kiselom sosu. Na prvi zalogaj mi je delovalo bljutavo. Sto sam vise jeo to je bilo ukusnije :)Sasvim dobro jelo i kolicinski ga je bilo dosta ali zamerka je losiji odnos meso/povrce nego kod ChaosaNe bih menjao Chaos za ove ali definitivno cu ih jos jesti.

Edited by katamaran
Posted

Probaj lignje u sečuan sosu, nešto je veća cena od redovnih porcija (mislim da je 470 dinara sa belim pirinčem), ali skroz je dobro. Ili piletinu u sečuan sosu. Svinjetina koju pominješ je onako u rezancima, trakicama? Meni se to nije preterano dopalo, previše je slatko. Mada me mami ona skuša u slatko slanom sosu. Govedina u ojster sosu je takođe dobra.

Posted

Meni ne smeta slatko. Mislim da jos nisam probao azijsko jelo koje je sladilo da mi se nije svidelo.Probace se lignje :)One iz Chaos-a su bile fenomenalne ali sto godina ih nisam jeo.I ta govedina u oysteru moze da bude dobra. Kuci cesto pravim ovo i odlicno jehttp://www.youtube.com/watch?v=bvIekvWlc8M

Posted

Overih ove nove induse i iskreno nisam bas pao na dupe. Uzeo pilecu maligatoni supu, 5 nanova, i piletinu madras + piletinu balti. Sve djuture 1500Supa fino gusta i mesanta, ali je stigla u casi za srednju kafu.Nanove mazu puterom i po zelji belim lukom ali vise lice na neku tvrdu tortilju koju jedino taj puter vadi.Sama jela su paaaa malo cudna oba bila zaljucena i zacinjena stim sto je madras bio znatno bolji od baltija. Ne znam kako bih opisao ali ukus svega sem madrasa je da uprkos svim zacinima hrana nekako uspeva da ima bljutav ukus. Porcije su im male ali jake tako da to nije problem ali jednostavno cak je i onaj maharadza restoran za par koplja bolji od ovih.Dacu im jos jednu sansu ali ako neko narucuje i bio je negde gde ima prave indijske hrane neka ne ocekuje puno.p.s. pirinac ne dolazi uz jela vec se uzima dodatno.

Posted

uh, overila ih i ja. dusu sam ispustila na nos, morala sam danas da angazujem dostavu lekova da bih sanirala jucerasnju dostavu hrane.ukus mi se uopste nije dopao, a o teskom trovanju, kakvo ne pamtim, necu ni da pricam. jos uvek se oporavljam.

Posted

Znaci jos sam i dobro prosao. Mene je samo malo zezao stomak juce ali sam to otpisao na ljutinu.

Posted
uh, overila ih i ja. dusu sam ispustila na nos, morala sam danas da angazujem dostavu lekova da bih sanirala jucerasnju dostavu hrane.ukus mi se uopste nije dopao, a o teskom trovanju, kakvo ne pamtim, necu ni da pricam. jos uvek se oporavljam.
Pošalji im inspekciju. Bezbeze da ostane na ovome.
Posted

Ne moze sve i da hoce. Rade sa NN lokacije iz okoline Kalenica i to samo dostavu. Ja sam na Vracaru a dostavu je odradio stariji lik u roze crocs papucama (Nije Gazza) za kog cenim da je i glavni kuvar, sudopera i direktor firme.

Posted
Ne moze sve i da hoce. Rade sa NN lokacije iz okoline Kalenica i to samo dostavu. Ja sam na Vracaru a dostavu je odradio stariji lik u roze crocs papucama (Nije Gazza) za kog cenim da je i glavni kuvar, sudopera i direktor firme.
Pa i to onda može da se prijavi. Imaju sajt, verovatno je neka firma registrovana, može se tome ući u trag.
  • 1 month later...
Posted

Pita sa pecurkama kod Fofe u Sarajevskoj. 300 grama, 150 dinara. Bolja je od Trpkovicevog bureka sa pecurkama. 1 vr`.

Posted (edited)

.

Edited by banatjanin
Posted (edited)

e , renneti znaš da ja tebe mlogo volem.i mislim da praviš najbolje ćevapčiće na svetu, odnosno da imaš nekog nadnaravnog talenta, te da ti je riblja čorba jedan v'r, kao i pite i da eto znaš valjano te stvari. i da si čoek i po , sveošte uzev.ali oko Fofe se jednostavno nikad nećemo složiti. a probam, iznova, nije da ne probam i neće me mrzeti, jbt, da ti doteglim iz NSa, iz Stražilovske, pite ispod sača, od svake fele po komad, pa podgrevaj i guštaj.ili da ih stavimo sa Fofom na crtu, uporedo.

Edited by banatjanin
Posted

Pizza Fabrika u Pozarevackoj 13 je verovatno najbolja pica sa nogu koja moze da se pojede. 560kinti kapricoza, pravi se po narudzbini, ima i sitne zajebancije za one koji hoce da modifikuju vec postojecu ponudu. Lik sam radi vecim delom dana, ne pravi na parce vec pravi mini pizze za 140 kinti. Svaka preporuka sto pre dok se ne iskvari jer je vec zakukao na to kako ga kolje to sto mu uz mini pice traze velike kutije koje kostaju 17 din komad.Valjda nece prebrzo da se zatvori ili da pocne da osljari...