Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

Mislim da nam na potforumu nedostaje jedan topik o internacionalnoj kuhinji koji bi objedinio sve postojeće restorane, fast foodove i take away etničke lokacije u gradu (gradovima). A možda i nabavku egzotičnih začina, tutorial kako uneti nove sastojke u ishranu, itd.U Beogradu se tokom prethodnih par godina razvila ponuda hrane sa različitih meridijana. Iako je kvalitet i dalje skroman, to je veliki napredak u odnosu na prethodno stanje. Sada na potezu od Kalinića™ do Beograđanke imamo libansku, palestinsku, tunišku, nekoliko kineza, indonežansku, meksičku hranu. U širem centru imamo i korejsku, japansku. S tim da situacija može samo da napreduje, sad nema nazad. Izgleda da Beograd više nije dosadno kulinarsko mesto za prezalogaj s nogu ili tokom pauze.

Edited by pacey defender
Posted

Ako i treba tako, ne znam kakva je tunizanska, ali ako je tako nadam se onda da ce se uskoro pojaviti i marokanska.Gde usirem centru ima da se proba korejska hrana?

Posted
Ako i treba tako, ne znam kakva je tunizanska, ali ako je tako nadam se onda da ce se uskoro pojaviti i marokanska.Gde usirem centru ima da se proba korejska hrana?
Pisao je Gazza. Restoran kod Bolnice Dragiša Mišović, kada kreneš Bulevarom Aleksandra Karađorđevića. Odmah iza onog 00-24 Maksija.
Posted

Nisam neki fan lokala iz Kraljice Natalije, ali nakon jednog probanja ovog iz Beogradske rekao bih da je ovaj novi Shlomi ipak bolji. Vise priloga, bolja i lepsa lokacija + prodaju i izraelsku tursiju (velika tegla samo 360 kinti)Imaju i neka tri koncepta prodaje (neko zdravlje, market i nesto trece) ali posto sam bio gladan nisam se preterano udubljivao u sve to vec sam uzeo jednu shvarmu i jedan kebab i tabuli koji je stvarno odlican.Kao sto vec rekoh bolji od orginala ali (bar sto se ove dve stvari koje sam probao tice) losiji od byblos expressa.

Posted

jeste, odličan je falafel, bolji i prilozi su super (ljuto, korijander ljuto, tabuli, patlidžan, papričice, kupusi i salate..)ti koncepti su isto kao u carice milice (ljubice, natalije), ali nije ni bitno, ipak najviše smisla imaju sendviči.ja volim palestince jer imaju više začina, biblos zbog hleba, a i hanan je odličan, no hummus market izbija međ sam vrh.

Posted (edited)

Kako se zove kineski fast food preko puta Beogradjanke?edit: nasao sam flajer - Dva stapica

Edited by katamaran
Posted

Tako im i sajt kazehttp://www.2stapicausce.com/Probacu ih veceras

Posted

Ok su ali ništa da padneš na dupe.. Od walk to wok-a se nije pojavio dobar kinez, bar da sam ja jeo.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Brza hrana nije. Doduse nisam probao Styx, deluju da bi mogli biti ok.Ali zato oni kinezi sa Senjaka su neprevazidjeni a cene im nisu mnogo jace od ovih sto dostavljaju.

Posted (edited)

Al poplava novih kineza. Imas vise mesta da uzmes kinesku nego pljeskavicu.I ove cu morati da probamhttp://www.011info.c...sian-food-jo-joMada im je glupo sto kace fotke nasih ljudi kako kuvajuhttps://www.facebook.com/JoJoAsianFoodBar su za fotkanje mogli da savataju nekog kineza u bloku 70.

Edited by katamaran
Posted
Brza hrana nije.
Na brzu hranu sam i mislio.. Restorane svejedno ne posećujem :(Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2