September 15, 201311 yr Ma jok. To sličica sa proslave tog praznika danas. Gastosi, dodjite na pečene paprike sa belim lukom. Super su mi ispale. I imam neki ovčiji sirić.
September 16, 201311 yr Hummus MarketFamily Style Restaurant · Fast Food Restaurant · Take Out Restaurant66 Beogradska, Belgrade, Serbia011 2440416Always open
September 16, 201311 yr Dajte neku preporuku za lazanje u npr. sirem centru Bg... za poneti naravno. Edited September 16, 201311 yr by ducca
September 16, 201311 yr Family Style Restaurant · Fast Food Restaurant · Take Out Restaurant66 Beogradska, Belgrade, Serbia011 2440416Always open Jel ostao neko lokal u Beogradskoj a da nije brza hran/restoran?! Ima Giros Plus, Orao, Bucko, evo sad i ovi, pekara, pa onaj restoran na uglu sa Krunskom a čini mi se da ima i riblji fast fud, šta je sledeće?! :D
September 16, 201311 yr Hummus MarketFamily Style Restaurant · Fast Food Restaurant · Take Out Restaurant66 Beogradska, Belgrade, Serbia011 2440416Always open e neka je sa srecom!
September 16, 201311 yr Ja viidm poznata mi faca nesto ali je brendiranje potpuno drugacije pa me je to zbunilo
September 17, 201311 yr Falafel rat u Beogradu se zaostrava. Sad su jos blize jedni drugima. Edited September 17, 201311 yr by katamaran
September 17, 201311 yr Upravo probao falafel iz Hanana. Minimalno jaca cena od palestinca ali zato dosta bolji odnos falafela i salate u sendvicu. Fino sam se najeo od jednog. Odlicna baklava sa indijskim orahom ali "odlicna" i cena-1700 din/kg Edited September 17, 201311 yr by katamaran
September 17, 201311 yr cao narode, dosta dugo citam ovde preporuke iz prikrajka, al aj da se oglasim jednom :)Juneca shawarma u 'Sofra Mediterane' u Zemunu je prva liga. Probao i pilecu, nije losa, ali nije ni nista specijalno.Steta za omanji izbor priloga, ali humus i tahini su tu. Treba probati i druga jela, imaju bas svasta.moglo bi i da padne jedno poredjenje sawarmi po gradu...P.S. nisam probao falafel koji je Gazza opljunuo u nekom od prethodnih postova Edited September 17, 201311 yr by novajlija
September 17, 201311 yr otvorio se (ili se već mesec dana otvara, ne znam) neki tuniški restoran u Deligradskoj, između birčaninove i slavije. u ponudi su i šavarme. neko jeo?
September 17, 201311 yr Arapsko prolece u Beogradu. Lajk.Overio sam nocas Shlomijevu ustanovu u Beogradskoj. Imao sam cudan razgovor sa zaposlenima. Da, gazda jeste Shlomi iz Carice Milice, ali ta dva objekta sada ne pripadaju istoj osobi. "Tu je bilo nesto...komplikovano"...rekao mi je momak.Kvalitet im je jednak onom u Carice Milice. U ponudi imaju i patlidzan salatu, i kao prilog i na kilo. Imaju crveno ljuto, i zeleno ljuto, oba su ljuta i dobra.