Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

Peperroni ladno nije imao slanine sinoc pa nisu mogli da mi naprave quattro stagioni :isuse:Iskoristim priliku da probam silno hvaljeni Domino i nisam pao na dupe. Nije losa pica ali meni je Peperroni bolji. Domino stavlja dobru prsutu na picu al preslanu.

Posted

Kakvi besramni plagijatori taj peperroni, narucio jednom po povratku sa beerfesta picu da probam, dok sam cekao obratim paznju ceo koncept iskopirani caribic, kada su me jos i pitali da li zelim akciju sa sokom nisam mogao da zadrzim smeh. Nisam sad neki veliki fan caribica, ali kakva god da im je pica (a ipak je to samo pica i dalje ne moze da bude bogznasta) nikad ne bi podrzavao takvu neoriginalnost i bezidejnost ...

Posted

Definitivno su iskopirali Caribic u svemu osim u picama :)Caribic sam samo jednom jeo al su mi sve pice iz Peperronija bile daleko bolje od one iz Caribic-a

Posted (edited)

Nemam pojma, jedino sto znam da o hrani ne sudim na tako malom uzorku, osim ako je bas bilo lose :) i izuzetno cenim kreativnost i originalnost ...Meni se po tim picama definitivno izdvaja ono preko puta masinca, ne kazem sad da je najbolja, al sigurno je nesto sto se dosta dovoljno razlikuje, ona njihova sa paprikom mi je pun pogodak, mozda i jedina pica u ponudi cija socnost ne potice od nekih masnoca, preliva baziranih na kecapu i sl. vec od samog povrca i to onog koje mi se uvek dobro slagalo uz picu. Takodje mi se svidja i sam izgled tog mesta, bolelo ih je uvo da se prilagodjavaju nekim modernim ekonomskim trendovima, rekao bi da mesto cak nema ni ime, vec samo pise prezime vlasnika, to kao da mi govori da mesto ima dusu. Jedina mana tog mesta je sto je proizvod toliko nestandardizovan, nekako kao da je jako mala verovatnoca se dobije ista pica kao i prethodni put, tako da imam utisak da sam skoro svaki put dobio picu koja se razlikovala u nekim nijansama. Takodje debljina testa moze biti problem onima koji su na to osetljivi, al s obzirom da je pica na drva pa to testo ima drugaciji ukus, meni u ovom slucaju to ne predstavlja problem. :)

Edited by Zdravko
  • 4 weeks later...
Posted

Da nema neko telefon picerije Pepperoni sa Bulevara?Mozda bude treca sreca pa konacno dobijem picu koju volim <_<Quatro staggioni im je fenomenalna al vec dva puta nemaju sastojke.

Posted (edited)

Za divno cudo imali. Karibik i onu iz Kolarceve sam probao samo po jednom al meni i dalje ova bolja.edit: iako ovaj put nesto slabija nego obicno.

Edited by katamaran
Posted

Zelim preporuciti dostavu Poblano, Ustanicka 90.Solidan meksicki fast food. Probao sam burito i kesadilje. Burito je bio tacno onoliko ljut koliko sam trazio (mnogo), sa kvalitetnim sastojcima,dobro ispecen. Kesadilje (uzeo sam sa plavim sirom i fetom) pecene taman koliko treba. Uz burito je isla i poprlicna gomila jako zaljucenog pirinca, i dobra salsa. I kesadilje su dosle sa salsom.Uz klopu su stigla i dva kolaca, ne znam kako se zovu, oni cokoladni, mokri, sundjerasti, ja ih nesto ne ljubim ali dobro su ih napravili.Lajk.

Posted

otkud pirinac u mehickoj rani? to sam jedino jos u bjednoj zapati video.

Posted

pa valjda u ordinarni burito uvek ide riža, ne?

Posted (edited)

@tonierm....oduvek? ili, ajde, od konkviste...spanski ili meksicki pirinac...to je crveni, pikantni pirinac, ide uz burito po tradiciji

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

Ponjeli Španci da imaju za paelju, pa se zapatilo. Što ne bi imalo?

Posted

zbunila se Toni nesto.

Posted

Otvorila se dostava indijske hrane negde kod Kalenica. Nisam jos narucio, samo sam dobio flajer pa ko prvi isproba neka javi.http://www.ukusiindije.rs/