Jump to content

Brza hrana - ostalo

Featured Replies

bucko u francuskoj je super, ona caribic je sranje.

• Replies 2.8k
  • Views 293.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Neko bi mogao bit jeban

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

od plačinaka priznajem samo old school domaće iz tiganja ta američka sranja i one sa plotne su za izbegavanje

• Najbolje palacinke su obicne od domacih jaja, sa domacim dzemom od kajsija (dzem bez secera). Sve ostalo je sviranje onoj stvari.  

Posted Images

kojote, kako ide sa povrcem? pojedes katkad?

taj fazon, a par koraka nizbrdo je kli kli, po meni mnogo manje zlo.
Oni imaju mnogo dobar sendvic.Bucka nikad nisam probao.

Edited by katamaran

prvog petka u mesecuzajebavam se, jedem cesce ali ne dovoljno cesto.

moras jesti, ti si mlad decko, da se pravilno razvijes :)

O Miretovim poznanstvima ovde
Gde, gde?
  • 2 weeks later...

Opet uzeo onu Peperroni picu sa Bulevara.Iako kopiraju Karibik rekao bih da su im pice mnogo bolje.

Edited by katamaran

je l ovde da prijavim da je brios sa orasima u rogenartu spektakularan?

ne, prijavi na novim pekarama.

Pre 5-6 godina, dok je aquarium flying fish bio na pocetku Nusiceve a ja radio u blizini, trosio sam vecinu para predvidjenih za topli obrok iskljucivo na dva sendvica: 1. Oslic u marinadi u integralnoj kifli sa triestinom (prelivom od belog luka) i 2. Sendvic od tune sa tartar sosom i triestinom.Posle duzeg vremena put me naveo do njihovog trenutnog stanista pored Kosave i vidim da rade vecinom isti ljudi i prave isti sendvic od tune. Ogromna kifla, bogato punjena, sve ukraseno trakama zelene salate i kolutima paradajza, sa prelivom koji je sve to ukomponovao. Erotski delishes za 170 din.Izgleda da u tom flajing fisu rade ozbiljni ljudi.

uyima neko domino picu u dominu, kod tome?verovatno najbolja ff pica

uyimao ja, i pisao o istoj, kićo

boškić! sad da častiš dedu jedarded!

Nocas nov pokusaj da doteram picu biciklom kuci :)prosli put mi jedan stagioni ostao na poklopcu kutije.