Кристофер Лумумбо Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 bucko u francuskoj je super, ona caribic je sranje.
katamaran Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 (edited) taj fazon, a par koraka nizbrdo je kli kli, po meni mnogo manje zlo.Oni imaju mnogo dobar sendvic.Bucka nikad nisam probao. Edited July 27, 2013 by katamaran
Кристофер Лумумбо Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 prvog petka u mesecuzajebavam se, jedem cesce ali ne dovoljno cesto.
ToniAdams Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 moras jesti, ti si mlad decko, da se pravilno razvijes :)
katamaran Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 (edited) Opet uzeo onu Peperroni picu sa Bulevara.Iako kopiraju Karibik rekao bih da su im pice mnogo bolje. Edited August 9, 2013 by katamaran
cmrlj Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 je l ovde da prijavim da je brios sa orasima u rogenartu spektakularan?
clandestino Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Pre 5-6 godina, dok je aquarium flying fish bio na pocetku Nusiceve a ja radio u blizini, trosio sam vecinu para predvidjenih za topli obrok iskljucivo na dva sendvica: 1. Oslic u marinadi u integralnoj kifli sa triestinom (prelivom od belog luka) i 2. Sendvic od tune sa tartar sosom i triestinom.Posle duzeg vremena put me naveo do njihovog trenutnog stanista pored Kosave i vidim da rade vecinom isti ljudi i prave isti sendvic od tune. Ogromna kifla, bogato punjena, sve ukraseno trakama zelene salate i kolutima paradajza, sa prelivom koji je sve to ukomponovao. Erotski delishes za 170 din.Izgleda da u tom flajing fisu rade ozbiljni ljudi.
Ravanelli Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 uyima neko domino picu u dominu, kod tome?verovatno najbolja ff pica
katamaran Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Nocas nov pokusaj da doteram picu biciklom kuci :)prosli put mi jedan stagioni ostao na poklopcu kutije.
Recommended Posts