Аврам Гојић Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 (edited) Svrnuo danas sa ženom do Krompirwooda da ona mezne u toku tabananja po gradu. Tamo sam jeo samo jednom, baš kad se otvorilo, i bilo je ok, fino pečen krompir sa ispodprosečnim umacima za 140 kinti. Sad je 190, ona naručila onu klasik blagu varijantu, ja snimim da joj riba pakuje pomfrit i nije mi jasno wtf. Pitamo kamo pečeni, ova odgovara nešto u stilu baš danas nam je nestalo, žena se smorila al kao aj daj kad si već sipala, odmaknemo 10 m, pomfrit bajat i podgrejan, šatro umaci žasu. Vratimo se, ostavimo im to, uzmemo pare nazad i paljba, riba pita "a je l da da ćete doći sledeći put? Ovih dana dobijamo standard varijantu ponovo".brate... Edited July 24, 2013 by Marko M. Dabovic
Verterdegete Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Svrnuo danas sa ženom do Krompirwooda da ona mezne u toku tabananja po gradu. Tamo sam jeo samo jednom, baš kad se otvorilo, i bilo je ok, fino pečen krompir sa ispodprosečnim umacima za 140 kinti. Sad je 190, ona naručila onu klasik blagu varijantu, ja snimim da joj riba pakuje pomfrit i nije mi jasno wtf. Pitamo kamo pečeni, ova odgovara nešto u stilu baš danas nam je nestalo, žena se smorila al kao aj daj kad si već sipala, odmaknemo 10 m, pomfrit bajat i podgrejan, šatro umaci žasu. Vratimo se, ostavimo im to, uzmemo pare nazad i paljba, riba pita "a je l da da ćete doći sledeći put? Ovih dana dobijamo standard varijantu ponovo".Tebi svaka cast na ovome, tj. potrosackoj asertivnosti. Voleo bih da to imam, u smislu da kad sam nezadovoljan uslugom trazim pare natrag. Jebi ga kad sam navikao na sugavu uslugu pa ono, il je ne registrujem il samo progundjam pa pojedem.
henrik larsson Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Jbg, jebeni bajati pomfrit za 190. Mogli smo da odemo u Vajat da dobijemo svež za 100, ili u Mek za več koliko košta.
ToniAdams Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 jebote, a ja kad sam dobio ladni falafel sprdali ste se.a ovom cete dici spomenik za zivota zbog malo cipsa.
assück Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 (edited) dve prijaveprva, da potvrdim da Gyropolis surovo vlada Beogradom kao najbolji gyros koji je krocio u ove krajeve, onaj njihov senf sa karijem previse preobjasnjavadruga, bojkotujte Icebox frozen yoghurte i sladolede ukoso od Gyropolisa, prekoputa Rajiceve (tamo di je bio Lush)jedne cene pisu na cjeniku, onda kada uzmes dva jogurta sa par preliva (kolicina veoma skromna) to platis 560 kinti, plus je yoghurt bas sockoplus neki baja preko puta akademije lose izvodi "gde si u ovom glupom hotelu" i "nek sada ratne igre prestanu tara ra tara ra tara ra" Edited July 26, 2013 by assück
Dr Arslanagić Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 usrao sam se koliko je mumu smrznuti jogurt dobar(nije jeftin ali vrijedi, 100gr 150 din)
darling Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 na kom ti je jeziku ovo mumu? :D neam pojma sta si reko.prosla sam danas pored pice na drva preko puta masinskog fakulteta. brate, sta je ono, pica s povrackom? apsolutno najodvratnija pica koju sam videla u zivotu. ruznija je cak i od norveske pice sa znojem, grandioze.
nbg4ever Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Da, da... sluze je na nekom parcetu papira. Doista grozno.Zajebah se jednom, ali kad god prolazim tuda, deluje mi kao da ima sve vise i vise klinaca
*edited by mod Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Prepuni su uvek. Jedini koji mogu da se mere sa Caribicom po prometu.
Zdravko Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 (edited) c c c ko još sudi o hrani po izgledu :) ... Edited July 27, 2013 by Zdravko
rezwalker Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Apsurd je da su često najveći redovi ispred ugostiteljskih objekata koji čak ni ne služe picu već neke njene najmračnije interpretacije poput "Bucka". Zapravo, jedina zajednička stvar koju "Bucko" deli sa picom je natpis Bucko u bojama italijanske zastave.
ToniAdams Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 sto, jel i pica ima natpis "Bucko" u bojama italijanske zastave?
boshoku Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 realno, "pica" u bucku, bilo u francuskoj ili beogradskoj, je prokiseli-kačkavalj-with-added-bonus-podriguša zlomsm, kada većina stavlja onu groznu goveđu salatu preko, nuff said o kvalitetu podlogesamo za uvoštena stanja, a mrzi te da giljaš do sledećeg objekta
kobni zelaya Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Ma kod nas Bucko i uspeva zahvaljujući tome što mogu da se trpaju salate na picu. To je taj naš seljački ukus - samo da na trpaš što više i da se pomešaju svi ukusi. Inače, kad stvarno osete ukus nečega, bilo čega, ljudi se šokiraju, neće to da jedu. Pica sa goveđom i junećom, pljeskavica sa svim prilozima, itd.
ToniAdams Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 taj fazon, a par koraka nizbrdo je kli kli, po meni mnogo manje zlo.
Recommended Posts