Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

aj da se ubacim i ja međ vas ulične prodavce, ja prodavala u bezistanu svakog bogovetnog vikenda moje grafike od konca. to mi finansiralo studije (možda zato tolko i traju :ph34r:)pa onda posle pet nas pokupe drugari pa idemo na pivo na taš

Posted (edited)

ja sam u periodu 1998-2001 umeo da zaradim između 300 i 600 din dnevno što je u ono vreme bila velika lova. jesam izginuo ali ne kajem se. kupio sam sebi kompjuter, gomile knjiga, nekoliko lepih dresova i šalova, vodio sam familiju na more, imao uvek za nes u kafiću.a najbolje od svega je to što mi je za ličnu upotrebu gazda iz Bugarske donosio diskove po nabavnoj ceni, pola marke po komadu.

Edited by Arbeitmann
Posted

ja sam u prolece/leto 1994. malo prodavao, a vise dovozio benzin koji su posle drugi prodavali, kod zgrade savezne uprave carina (valjda se tako zvala, izdaje me secanje) na nbg. celu drugu godinu sam studirao na konto tih para.

Posted

interesantno je to kada nabodes zlatnu zicu. ja sam je imao 1994. godine, Avram uveo novi dinar, a obicne narukvice od kokosovog drveta kostala je tacno 1 dinar. koja god klinka prodje, kupovala je, sta je to 1 dinar. koje su to pare bile, sine...

Posted

you were lucky to have a lake!

Posted

ja sam sa ćaletom išao nekoliko puta u šverc, u Rumuniju po benzin (kurve Rumuni kradu, prodaju u kuvanim flašama kokakole) i to su odmah zarobili na carini i 5-6 puta u Bugarsku po razni provijant (jednom probali cigare ali su i to uzeli na carini, a dalje kaladonte, sapune, prašak za veš, čokolade, falsifikovani viski i slično).ćale je uglavnom prodavao, ja sam ga ponekad menjao na tezgi na pijaci u bloku 44.imao sam tad 12 godina a ćale je bio (i danas je) kontrolor letenja.

Posted

burzuji, imali ste kola i za corbu :fantom:

Posted

i ovde su se kuvale flase

Posted

nego šta. bile su i pilule koje su se ubacivale u flašu da bi benzin dobio odgovarajuću boju (crvenkasta, šatro Shell iz Mađarske)

Posted (edited)
Jel jeo neko picu u Pekari Aleksić, u Takovskoj, malo ispod Plastika?!Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Preko puta Botanicke? Uvek mi lepo delovala kroz izlog al nikako da probam.Meni bila super pica iz neke konzerva pekare preko puta pravnog. Trazim da mi stave pavlaku i kecap preko i onda mi bude super :)Smrtno me uvredila baba kad je pocela da insistira da je pavlaka samo za rostilj.btw to je iz perioda kad sam prodavao razglednice :) Edited by katamaran
Posted
Zna se gde su bile najbolje pice, u onim objektima na Slaviji koje su posle porusili da na tom mestu izgrade reprezentativnu knjizaru od dasaka koja prodaje kuvare i naciste. E to su bile prave pice ulicarke, hlebaste, sa gomilom jeftinog kackavalja, ogromne...Sad mi podje voda na usta kad se setim.
A onaj grafitNataša Kandi :lolol:
Posted

mislim da je i dalje vidljiv, ne?

Posted

Svrnuo danas sa ženom do Krompirwooda da ona mezne u toku tabananja po gradu. Tamo sam jeo samo jednom, baš kad se otvorilo, i bilo je ok, fino pečen krompir sa ispodprosečnim umacima za 140 kinti. Sad je 190, ona naručila onu klasik blagu varijantu, ja snimim da joj riba pakuje pomfrit i nije mi jasno wtf. Pitamo kamo pečeni, ova odgovara nešto u stilu baš danas nam je nestalo, žena se smorila al kao aj daj kad si već sipala, odmaknemo 10 m, pomfrit bajat i podgrejan, šatro umaci žasu. Vratimo se, ostavimo im to, uzmemo pare nazad i paljba, riba pita "a je l da da ćete doći sledeći put? Ovih dana dobijamo standard varijantu ponovo".

Posted

Nisu loše pice u Aleksiću, u Takovskoj. zapravo, sasvim su ok. Ima u tom potezu izmedju Aleksića i Plastika još par tih take-away piceria, ali ni jednu nisam probao.Kad smo već kod Takovske, na ćošku Takovske i 27. marta se otvorio kineski restoran Carefood. Jel probavao neko ? Ne znam zašto, deluje kao da obećava. I pritom može da se kupi svašta nešto kinesko od sosova.