Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted
sto se nisi spustio 100 metara nize, do gulija, da ko covek sednes i za iste pare pojedes picu.
+1Imaju i odličnu ogradu, ako pritera.
Posted

Jojjj, domaći kulen. Željna sam, pravo.Govedina bi trebalo da je najmanje loše odgajana i obradjivana. A od suhomesnatog mrka kapa.Ja ni ovde gotovo ništa ne jedem. Sve te a la praška šunke su golo govno pune nekih agensa za srastanje mesa u monolitnu masu. Volim mortadelu ponekad koja je ovde dosta skupa. Kod nas jeftina, ali ono nije ni m od mortadele. Nije tako ranije bilo. Imali smo i mi ok mortadelu. Volim Zlatiborac pančetu. Sjajna stvar!

Posted

Karibik sam jednom jeo i nikad više. Tamo na Slaviji. Testo je bilo kiselo. . Inače, pice u ovdašnjim fastfudovima nisu loše, osim što je testo sranje, koristi se kečap umesto pelata i zlo mesne prerađevine a sir je gumast.

Posted

Zna se gde su bile najbolje pice, u onim objektima na Slaviji koje su posle porusili da na tom mestu izgrade reprezentativnu knjizaru od dasaka koja prodaje kuvare i naciste. E to su bile prave pice ulicarke, hlebaste, sa gomilom jeftinog kackavalja, ogromne...Sad mi podje voda na usta kad se setim.

Posted

Jel jeo neko picu u Pekari Aleksić, u Takovskoj, malo ispod Plastika?! Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

ja jesam jednom, solidna je, mada tamo burek realno zakiva i ne treba se glupirati sa picama

Posted
Zna se gde su bile najbolje pice, u onim objektima na Slaviji koje su posle porusili da na tom mestu izgrade reprezentativnu knjizaru od dasaka koja prodaje kuvare i naciste. E to su bile prave pice ulicarke, hlebaste, sa gomilom jeftinog kackavalja, ogromne...Sad mi podje voda na usta kad se setim.
+1Slonče se zvalo?
Posted (edited)
ja jesam jednom, solidna je, mada tamo burek realno zakiva i ne treba se glupirati sa picama
Ja tamo jedem burek ujutru a picu uveče :Dedit: ubacio quote Edited by zoki82
Posted
+1Slonče se zvalo?
Jeste....eh Slavijo moje srednje mladosti, gde si sad
Posted

Jedan lep fleš na srednjoškolsko doba. Za vreme letnjeg i zimskog raspusta, a ponekad i vikendima tokom školske godine sam prodavao CDove i kazete na Terazijama, od 10 do 22h. Kada završim, prebrojim pazar, upišem koliko je robe pokradeno, zamandalim tezgu i ispišam se u McDonaldsu, pustio bih korak od Terazija do Slavije, sa slušalicama na ušima (da se odmorim malo od 2000. i Millenium hitova, Zdravka Čolića, Hevie, Desert Rose i ostalih sranja koje sam morao da vrtim po ceo dan zarad lukrative). Na Slaviji kod Slončeta onda požderem najlepšu picu na svetu, baš onakvu kakvu je Vasa opisuje, vruće i debelo testo i mnogo kačkavalja koji se razvlači i curi. Pa onda na devetku i klajklaj do blokova, spavajući snom pravednika.

Posted

ti si dakle taj koji me je smarao u krug i u krug Buena Vista Social Clubom dok sam prodavao knjige i razglednice...

Posted

jesam :lolol:ali to nije bila moja želja, imao sam gazdu ozbiljnog biznismena koji je sastavljao nedeljnu plejlistuu to imehttp://youtu.be/Ye6caUf2vZM

Posted
tezga_zpsc0d878f2.jpgDabovicu, jel ovo levo na slici tvoja tezga?
Posted (edited)

:lolol:nikad nisam bio blagoslovljen pravom tezgom...redjao sam robu na betonske ispuste, imao sam kofer postavljen filcom, pomicnu zicanu tezgu, istu kao ovu na slici, koju sam svako jutro punio...prodavao sam, cek da se setim sta sve, djindjuve od kokosovog drveta, knjige, avioncice koji se vracaju u ruku kad se bace, razglednice...nikada muziku, nazalost. svi koji su prodavali muziku bili su vesele pijandure.

Edited by Marko M. Dabovic