nisam ja Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 jeste, što da nije. kod te pice je kora punjena sirom ono što treba primetiti. generalno dobra pica, ali čim se ladne moš je bacit ko frizbi. a bog zna da postoji institucija zvana cold pizza.
nisam ja Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 pa il je otrovna boja il je oblačinska višnja. sve jedno odahni jer svakako pričamo o smeće-hrani...
*edited by mod Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Jebem li ga jos nisam probao picu sa tom punjenom korom a da valja, pa kontam da cu i ovu zaobici. Obaska susam i sveza paprika koji mi tek ne idu na picu.
Feindouno Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Svjeza paprika je skroz ok u ovim kulen varijantama, lajkujem
henrik larsson Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 +1Odlično zapažanje. Al jebo picu sa kečapom, a bez pavlake i majoneza. Fail.
katamaran Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 (edited) Hteo da probam Domino pa se zbog internet komentara presaltovao na Karibik.Karibik ili ima dve lokacije u istoj ulici ili su se ucrtali na pogresnom mestuhttp://www.google.co...4&lyt=large_mapOvo gde sam ja sinoc bio je kod Skadarske.Dobar je Karibik al mi ipak bolji onaj Pepperoni sto sam pomenuo na prosloj strani. Karibik mnogo lepo izgledaju al mi ona ukusnija. Edited July 22, 2013 by katamaran
teacher Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 +1Odlično zapažanje. Al jebo picu sa kečapom, a bez pavlake i majoneza. Fail.Kečap, pavlaka, majonez, senf i praška... Yummy!Sent from my iPad using Tapatalk HD
Anonymous Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 :lol:Pica bez pelata, pravljena sa kečapom, pa još kečap i majonez kao prilog.Herceg Novi stajl.
ZokiAsov Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Hteo da probam Domino pa se zbog internet komentara presaltovao na Karibik.Karibik ili ima dve lokacije u istoj ulici ili su se ucrtali na pogresnom mestuhttp://www.google.co...4&lyt=large_mapOvo gde sam ja sinoc bio je kod Skadarske.Dobar je Karibik al mi ipak bolji onaj Pepperoni sto sam pomenuo na prosloj strani. Karibik mnogo lepo izgledaju al mi ona ukusnija.Karibik je sasvim ok. Opasno su poceli da se sire, u nekom kracem vremenu su otvorili par objekata, dva na bulevaru, jedan na terazijama, onaj u B. jugovica je non stop pun, ozbiljno rade precani...
reg Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Meni uopste nije jasna popularnost Caribica, pice su im masne, slane, kecap je podloga, testo debelo, ...u stvari, ok, jasno mi je. Od fast food pica nije losa u Brace Krsmanovic, prekoputa KC grada, pec na drva, odlicno testo, pelat...ali su naravno i skuplji od Caribica. Tehnicki, to je picerija, ali pretpostavljam da im 90% prometa dolazi od ljudi iz Corbe, KC grada, Dvoristanceta, Mladost+ludosti i ostalih klubova-kafica u okolini.
darling Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Ovo gde sam ja sinoc bio je kod Skadarske.sto se nisi spustio 100 metara nize, do gulija, da ko covek sednes i za iste pare pojedes picu.
MayDay Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 mene malo plasi ta ruzicasta..+1Kai i sva ta šunka&kačkavalj hrana na Balkanu.
InvisibleLight Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 mene sve plasi,ne znam vise sta jesti od mesate suhpmesnate prepadjevine su dokazano zlo, ja udarala po domacem kulenu i sunki, iz pushnice, pravo, bez trunke aditivaonda cujem da je to najpogubnije i najkancerogenijepa jbg
Recommended Posts