Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

To sam ukapirao iz tvoje priče, nego sad ne kapiram da li pričaš da je i ovaj koga sam ja pomenuo pod istim vlasnikom? Od Doma jedno 300 metara Makedonskom, sa desne strane, imaju neko šatro fensi sedenje, može i unutra da se jede, a sendvič dobijaš za poneti, i ne biraš priloge.

Posted

pa da, prekoputa radio beograda na pocetku lole ribara kako se vec sada zove (da, svetogorska)...

Posted
vegeta?
Aji-shio, ista firma. Nešto ga nema po njihovom sajtu, no vidim da Janezi oštro kriziraju i vape po Fezbuku za njim :) Nekad (jako) davno se prodavalo u crveno-belim plastičnim posudicama, sad je malo šareniji dizajn.
Posted
pa da, prekoputa radio beograda na pocetku lole ribara kako se vec sada zove (da, svetogorska)...
Za veterane - bivša Lju-banka :)
Posted
tu imaju trbušne plesačice, za ako vam se ne svidi sendvičbaklave odande možete zaobilaziti btw
Posted

I to odlicne :)E danas jeo svarmu, nisam ni znao sta je to. Zapravo i dalje ne znam.

Posted

Ja sam bas danas rucao u tom restoranu u Svetogorskoj i mogu reci da sam jako zadovoljan onime sto sam probao tamo, totalno je drugačiji doživljaj kada se sedne, pogotovu u poređenju sa ostalom restoranskom ponudom kod nas, jedino mi se nije dopao dezert, tačnije zažalio sam što sam ga probao i pokvario ukus hrane koju sam pojeo pre toga. A fast-fud njihov ne bi preporučiovao, nekako je neubedljiv i lošiji od konkurencije ...Inače super mi je fora kod tih Libanaca što kada odete u restoran ne naručujete 1 jelo, nego više, a salate nemaju sličnosti sa onime što smo se kod nas podrazumeva pod tim pojmom ...

Posted

hvala svima. taman sam mislio da odem do arapskog girosa (jos jednom :isuse: ) ali nakon vasih preporuka, ipak cu sacuvati te pare i potrositi ih na trpkovicev burek.

Posted

Bulevar revolucije 52Pepperoni pizzaquattro stagioni vrh 45 cm za 720 dindzi

Posted

Jedno veliko hvala za Gazza1 i njegovu preporuku za Nil Imbiss u Belinu. Sudanski falafel (tamiya) sa halumi sirom i kikiriki sosom kida disciplinu. Na istom mestu služe i jako uzbudljiv Tofu Madagascar. :)Inače, nakon Nil Imbissa šetali smo se istom ulicom, Grünberger Straße, prem Alexanderplatzu i shvatili da se u toj jebenoj ulici nalazi i zgrada u kojoj živi Georg Dreyman, dramaturg i glavni akter fenomenalnog filma Das Leben der Anderen. To je koincidencija!

Posted
A ovaj orijentalni se već dugo priprema, i lokacija je loša, čini mi se. Čak ni onaj giros nije opstao tamo.
Otvoren je ! Sutra idem tamo, pa saljem review.
Posted

Caribic Venezia22072013810.jpg

Testo, kečap, šunka, sir, šampinjoni, kulen, sveža paprika, mozzarella, rub punjen sirom.
Dobra pica al me ziv blam pojede zbog nje. imao kod sebe 760 kinti koliko pica i kosta ali se zbog njihovog loseg cenovnika istripujem da je 730. Razliku dam nekom cigancetu sto prosi okolo (u najkama btw)Stigla pica - 760 a ja nemam dovoljno :isuse:Bas odvratan osecaj. Na kraju sam morao da zajasim biciklo i da odnesem to sto sam ostao kratak dok se pica hladila. Presede mi pica zbog gluposti.