Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted
vegeta?
VEGETA! :s_w:da, vegeta sadrzi prilicno natrijum glutamata (viki kaze oko 15%)
Posted
Kinezi su kurwe. Ja sam cari kineske kuhinje otkrio pre par meseci. Nisam znao sta me je snaslo, narocito prvih dana kada sam pri svakom obroku mislio samo na kinesku. Jeo sam je bukvalno svakog drugog dana (nekad i svaki dan). Obisao sam bukvalno svaki rakovicko cukaricki kineski restoran. Jebem ga, postane mi sumnjivo i odradim research na temu. Oni u hranu trpaju neku so, koja izaziva zavisnost i pospanost. U Americi je obavezno da ispred okace obavestenje ako to koriste. A posto ja posle obedovanja u mojim omiljenijim kinezima, spavam kao klada, mogu misliti kolko oni toga stavljaju.
zakačio si ,,sindrom kineskog restorana,,
Posted

za koji ne postoji nijedan dokaz.

Posted
zakačio si ,,sindrom rakovičko-čukaričkog kineskog restorana,,
+1Odlično opažanje.
Posted
I? Koji preporučuješ na rakovičkom delu?
Da, ako te ne mrzi daj svoj prikaz Kineza u tom delu grada, sa naglaskom na one čija ponuda odskače od šablonske.edit: both rakovica & čukarica
Tajvan i Li na Cukarici, Makao i WFF u Rakovici. Oni se isticu sirinom ponude, kvalitetom mesa, manjim procentom pirinca u ukupnoj tezini porcije itd. Tajvan, na Padini, je onako najfensi, hrana je najfinije spremljena. Ja sam se navukao u WFFu i tu redovno idem. On je na Vidikovcu, odmah pored kineske robne kuce. Sudeci po krejvinzima, oni trpaju najvise MSGa.Inace u WFFu gazda na ceo jedan zid okacio njegove fotografije sa poznatima: Vanja Bulic, Kezman, Petar Kralj, Nikola Simic, Rejmondov cale itd. A najveca slika na sredini zida, on i Toma Nikolic.Moja preporuka, Lignje sa indijskim orasima i kineskim pecurkama, preliveni karijem. Klopate to, a Toma vam se smeska sa zida. :DInace, u kraju mi se sad otvara restoran brze orijentalne hrane. Vidikovacki okrug se polako povezuje sa svetom. ^_^
Posted
+1, zakon. meso je mesavina govedine i ovcetine, ukusno zacinjeno, testo je tanko i krispy. realno to je najbolja pica u gradu za te pare.
Tako se lepo oseća nana i cimet. Nije onaj naš fazon - turska pica sa sosom bolonjeze. :) 240 dindži je skroz ok cena.
Posted
Tajvan i Li na Cukarici, Makao i WFF u Rakovici. Oni se isticu sirinom ponude, kvalitetom mesa, manjim procentom pirinca u ukupnoj tezini porcije itd. Tajvan, na Padini, je onako najfensi, hrana je najfinije spremljena. Ja sam se navukao u WFFu i tu redovno idem. On je na Vidikovcu, odmah pored kineske robne kuce. Sudeci po krejvinzima, oni trpaju najvise MSGa.Inace u WFFu gazda na ceo jedan zid okacio njegove fotografije sa poznatima: Vanja Bulic, Kezman, Petar Kralj, Nikola Simic, Rejmondov cale itd. A najveca slika na sredini zida, on i Toma Nikolic.Moja preporuka, Lignje sa indijskim orasima i kineskim pecurkama, preliveni karijem. Klopate to, a Toma vam se smeska sa zida. :DInace, u kraju mi se sad otvara restoran brze orijentalne hrane. Vidikovacki okrug se polako povezuje sa svetom. ^_^
WFF mi je u komšiluku, a skoro sam ovde pitao i za onaj kod Skojevske, posle Krleta ka Košutnjaku.A ovaj orijentalni se već dugo priprema, i lokacija je loša, čini mi se. Čak ni onaj giros nije opstao tamo.
Posted (edited)
a skoro sam ovde pitao i za onaj kod Skojevske, posle Krleta ka Košutnjaku.
Tu je bas skromna ponuda. Em to, em ti je pola porcije pirinac. Edited by Verterdegete
Posted (edited)

Dupli...

Edited by Verterdegete
Posted (edited)

Nego, kakav je onaj Libanac na uglu NJegoševe i (valjda) Braće Nedića?Ne obećava to što na lifletu stoji: Šavarma (arapski giros). :isuse:

Edited by pacey defender
Posted

mislim da ga je gazza vec opleo pre nekog vremenameni poslednji put ni palestinac nije bio nesto. bland shawarma

Posted
Nego, kakav je onaj Libanac na uglu NJegoševe i (valjda) Braće Nedića?Ne obećava to što na lifletu stoji: Šavarma (arapski giros). :isuse:
Vrlo prosečan falafel, ostalo nisam probo.
Posted

najslabiji od sve palestinsko libansko izraelske ponude u gradu, ne racunajuci onaj skrndelj od objekta u zemunu. zapravo je to ispostava palestinca iz sv.markovica, mislim da pare idu u istu kasu

Posted

Gori je onaj restoranskog tipa preko puta radio Beograda, gde dobiješ stock predefinisane priloge u falafel sendvič.

Posted
Gori je onaj restoranskog tipa preko puta radio Beograda, gde dobiješ stock predefinisane priloge u falafel sendvič.
pa taj fast food u njegosevoj je ispostava tog laznog libanca koji je pak (99%) isti gazda kao i schwarma bar