pacey defender Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Što se tiče indonežana, samo je važno da dovoljno spustite očekivanja da ćete dobiti neku autentičnu internacionalnu hranu. Baš dosta je posrbljeno sve što nude (tikvice, paprike, šampinjoni i kupus su povrtke koje koriste), ali je to meni i dalje ukusno. Hoću reći, posmatrajte to mesto kao bilo koje drugo sa gotovom hranom, ali koje koristi manje korišćene začine.
katamaran Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Indonezanin izbacio somovinu sa menija :cry:Ubedljivo najbolje jelo koje je imao
banatjanin Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 nije radio juče Izraelac, (pizdim od nerađenja nedeljom kad si fast fud) pa sam otišao kod Palestinca po falafel, da ga dodam svom home made humusu.prvo, tip koji radi (naš neki) je mrzovoljna dijabola, koji je zabagovao, ali bukvalno, na tri porudžbine koje su se ukrstile u tih 5 minuta. brlja, ispada mu, pogrešno filuje ljudima, pri tom bacaka, prevće očima , cokće, uzdiše...na sve to, falafel kji sam čekao kao Godoa je 3 klase ispod Izraelčevog.jes, simpatišem bratski nam a daleki, napaćeni palestinski narod, ama kod ovog više ne kupujem.
*edited by mod Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Daj im jos jednu priliku ali kada radi debeli palestinac koji lici na onog lika iz Rokera s Moravu.
*edited by mod Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 otvorili su se suludo jeftini kinezi na bulevaru odmah posle coska jagiceve i bulevara. velika porcija sa pirincem je 390 a mala 280 a jos u narednih mesec dana daju popust 30%naravno nije na nivou chin chin-a ali po kvalitetu rekao bih da siju vecinu beogradskih fast food kineza. doduse samo sam jeo svinjetinu sa kineskim pecurkama, lukom i povrcem uz kari pirinac sto me je kostalo kolosalnih 270din. + je fino sredjeno pa moze i tamo da se pojede
kobni zelaya Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Uh, valja libanska pica kod Biblosa na Kaleniću, još mi se ohladila dok sam je nosio kući, pa sam je jeo hladnu i čak i takva zadaje.
Verterdegete Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 otvorili su se suludo jeftini kinezi na bulevaru odmah posle coska jagiceve i bulevara. velika porcija sa pirincem je 390 a mala 280 a jos u narednih mesec dana daju popust 30%naravno nije na nivou chin chin-a ali po kvalitetu rekao bih da siju vecinu beogradskih fast food kineza. doduse samo sam jeo svinjetinu sa kineskim pecurkama, lukom i povrcem uz kari pirinac sto me je kostalo kolosalnih 270din. + je fino sredjeno pa moze i tamo da se pojedeKinezi su kurwe. Ja sam cari kineske kuhinje otkrio pre par meseci. Nisam znao sta me je snaslo, narocito prvih dana kada sam pri svakom obroku mislio samo na kinesku. Jeo sam je bukvalno svakog drugog dana (nekad i svaki dan). Obisao sam bukvalno svaki rakovicko cukaricki kineski restoran. Jebem ga, postane mi sumnjivo i odradim research na temu. Oni u hranu trpaju neku so, koja izaziva zavisnost i pospanost. U Americi je obavezno da ispred okace obavestenje ako to koriste. A posto ja posle obedovanja u mojim omiljenijim kinezima, spavam kao klada, mogu misliti kolko oni toga stavljaju.
Аврам Гојић Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 natrijum glutamat je u pitanju, bezbedniji je od kuhinjske soli, a pospanost izaziva to sto si u komadu pojeo vise od 500 gr hrane prepune ugljenih hidrata
yolo Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Uh, valja libanska pica kod Biblosa na Kaleniću, još mi se ohladila dok sam je nosio kući, pa sam je jeo hladnu i čak i takva zadaje.+1, zakon. meso je mesavina govedine i ovcetine, ukusno zacinjeno, testo je tanko i krispy. realno to je najbolja pica u gradu za te pare.
Tale Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Kinezi su kurwe. Ja sam cari kineske kuhinje otkrio pre par meseci. Nisam znao sta me je snaslo, narocito prvih dana kada sam pri svakom obroku mislio samo na kinesku. Jeo sam je bukvalno svakog drugog dana (nekad i svaki dan). Obisao sam bukvalno svaki rakovicko cukaricki kineski restoran. Jebem ga, postane mi sumnjivo i odradim research na temu. Oni u hranu trpaju neku so, koja izaziva zavisnost i pospanost. U Americi je obavezno da ispred okace obavestenje ako to koriste. A posto ja posle obedovanja u mojim omiljenijim kinezima, spavam kao klada, mogu misliti kolko oni toga stavljaju.I? Koji preporučuješ na rakovičkom delu?
Frile Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 (edited) Da, ako te ne mrzi daj svoj prikaz Kineza u tom delu grada, sa naglaskom na one čija ponuda odskače od šablonske.edit: both rakovica & čukarica Edited July 10, 2013 by Frile
Recommended Posts