Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

e pazi kad si u pravu, juce izvadim zamrznutu pitu (bread) i ubacim u rernu. bio sam sokiran koliko je slana!

Posted (edited)
pa ovde je to sto zameras falafelima problem sa svakom hranom. ovo je nacija loseg i niskog proseka u svemu pa tako i u prehrani. iskakanja se ne tolerisu. zato je sve uniformno u nezanimljivosti. zamisli kako bi se proveo neko ko bi recimo u mleveno meso krenuo da stavlja nanu ili timijan kao grci, pa taj ne bi sastavio 3 radna dana, niko mu nista kupio ne bi.
Slažem se u potpunosti. Pa pogledaj priloge za pljeke, na primer. I tu je ponuda praktično standardizovana. Jedino što ponegde možeš da naletiš na kačkavalj, recimo. Ne vidim zašto bi bio problem da se makar barbeque sos ubaci u ponudu... Edited by rezwalker
Posted

Pa sad, što se tiče pljeskavica, tu se ponuda priloga dosta izmenila u poslednjih dvadeset godina. Nekada su se pljeskavice jele samo sa lukom i eventualno ljutom paprikom. Barbikju sos ovde niko ne jede, a nije do skora ni bilo nigde da se kupi.Mnogo je veći problem što za našeg čoveka bez svinje ne može, pa se trpa svinjsko svuda, i gde treba i gde ne treba. Onda sve ispadne gumasto, bilo da je pljeska ili hamburger.

Posted (edited)
e pazi kad si u pravu, juce izvadim zamrznutu pitu (bread) i ubacim u rernu. bio sam sokiran koliko je slana!
to znaci da je i pekari koja mu autsorsuje pita bread nalozio da soli. ja pre neki dan donela kuci falafel, sve ostalo sto sam jela moralo da bude blago neslano da balansiram to ludilo. i onu super supu je unistio, ne da se jesti koliko je slana. mislim da cu da ga zaobilazim neko vreme. mada, i meni se menja ukus s godinama, mozda je i pre bio slan nego nisam primecivala. sad bih najvise volela kad bi neka bolnica otvorila svoj fast food, da i za rajku bude kapa. Edited by cmrlj
Posted

Što se mene tiče, kad je pljeka dobra, luk i tucana su sasvim dovoljni. :ss1:

Posted (edited)
Kod Jevreja nisam hasao baš dugo, a prestao sam kad je počeo da služi hladan falafel.
faljen jebeni kurac da se jos nekome desilo isto!mene su ovde proglasavali ludakom i manijakom kad sam se pozalio na tu uzasnu pojavu kod zidova. Edited by ToniAdams
Posted (edited)

Kakav hladan falaf kod zidova, svasta, to sto pricate je klasican antisemitizam

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

Indonežani se uskoro sele u Njegoševu 11, kod Cvetnog trga.

Posted

na mesto tajlandjana, a oni idu na dorcol, negde blizu home

Posted

sifra: govno za govno

Posted
sifra: govno za govno
s tim da su tajlandjani skoro duplo skuplji (sto i nije cudno jer je u pitanju restoran a ono je takeaway). Zapravo, indonežani su bolji.
Posted (edited)

U sustini su mi obe lokacije podjednako udaljene od kuce :)Sto godina nisam tamo klopao pa bih bas mogao sutra.Vredi li taj tajlandjanin duplo vecih para? 800-900 kinti po jelu? Najede li se bar covek od jedne porcije?

Edited by katamaran
Posted

meni su supe kod tajlandjanina bile bas dobre. glavna jela ne toliko (posebno mu je pad-thai bio bezveze za moj ukus). doduse i kod indonezanina su mi supe tj nudle u supi bile omiljenije od karija.