Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

ja se sve sa tonijem slažem. ne sećam se kad sam jela falafel, uglavnom uzmem vegetarijanski s jajom

Posted
kakav nemac pojma ovaj toni.
Zar je vec dobio papire?!
Posted
ja se sve sa tonijem slažem.
+1jednom sam cak dobio ladan falafel.
Posted

Ti na taj jedan ladan falaf kukas vec pola godine.

Posted (edited)

sit gladnom ne veruje :fantom:ne znas koji je sok za organizam.bolji su mi sami falafeli kod brace muhamedijanaca, i izvalio sam da mi smeta bilo kakav leba uz njih.savrsen scenario bi bio uzeti falafe kod muslija, humus kod zidova, pa umakati i jesti, bez ista.

Edited by ToniAdams
Posted

Tel Aviv još uvek ima najbolji falafel i humus,ono što ne valja mu je meso, gnjecavi kebeb služi uz pomfrit.i onaj koncept Israeli Trpezarija je tuki.Ta kuvana jela uglavnom polovična, kad ih uopšte ima, počevši od onog što zove minestrone supa, sa karfiolom i đumbirom.ja sad završio svoj hummus, od meksičkih leblebija, uvezenih iz Grčke, a kupljenih u Beogradu :isuse:dobro ispalo, uveče ću da ih ukrstim sa TA falafelom

Posted

meso se pokvarilo i kod muslidza, kad sam posl put uzimao. tj bas im varira kvalitet, kad je debeli kuvar, onda je najbolje. ostali nesto skarabudzuju.

Posted
Ti na taj jedan ladan falaf kukas vec pola godine.
minijaturaa falaf preuzimam u svakodnevnom izrazavanju!
Posted

jel moze ovima bez cula ukusa da se zabrani pisanje makar na hrani?

Posted

Ja falafel najradije pazarim u Byblosu, jest' da se ne najede kao od onoga u Tel Avivu (mada ima i razlike u ceni), al mi se tamo najvise svidja kombinacija zacina koju koriste za falafel ...

• 2 weeks later...
Posted

upravo jeo picu na drva kod masinca, definitivno najbolja koju sam probao. Potpuno mi je nejasno kako nisam znao za to mesto.

• 1 month later...
Posted (edited)

Izgleda da su u Byblosu malo osvezili ponudu, sinoc sam jeo u onom njihovom pita hlebu, spanac sa susenim paradajzom i feta sirom, al sam bio malo popio, pa sam prestao da citam sta ima jos novo kada sam naleteo na to u meniju :) ...

Edited by Zdravko
Posted

nista oni nisu menjali od pocetka. i nema potrebe, samo da ne pokvare.