Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

Biblos i do mene 1500. Oni ni ne izlaze iz restorana za manje.

Posted

moram da prijavim da je onaj jedan domino sendvic sto sam jeo sinoc (neki sa kulenom) 1 jebanje mame. tu tambz ap i nadam se da nece propasti fast fud

• 2 weeks later...
Posted

moram da pohvalim lokal "mljac mljac" preko puta hq panduracije u 29og. vizuelno nimalo ne obećava ali širok asortiman holesterolskih doručaka zakiva. omleti sa ovim i onim, užički sendviči, razni tereti sa roštilja, sveže masivne lepinje i megaljubazna gazdarica su više nego dobar trejdmark za ovaj deo grada gde nema bog zna čega sem nadrkanog dede i pekare aleksić.

Posted

hvala lepo, znaci mi ovaj info

Posted
hvala lepo, znaci mi ovaj info
opet glavinjas u dvaesdevetom?
Posted (edited)

Pricamo o Byblosu u Nebojsinoj, jel? Radim blizu, mogao bih da uzmem nesto za poneti, sta preporucujete :)Sta je ovo sa spanacem i paradajzom sto ste hvalili?

Edited by pantelia
Posted

odlican je byblostrenutni favorit, kada ga ima a nema ga cesto jer kazu tesko se pravi, su libanske sudzukice - male junece kobasice u vinuinace tesko mi je priznati ali tamo nista lose nisam pojeo. zapravo nista slabije od vrlo dobro odlicno. pileca svarma iako nije prava nego grilovani batak pa iseckan je odlicna, isto pileci raznjic, isto kebab junece ovciji. taj sendvic spanac feta paradajz izuva, ko je u veggie fazonu. falafel probao nisam ali na oko deluje dobro.

Posted
Pricamo o Byblosu u Nebojsinoj, jel? Radim blizu, mogao bih da uzmem nesto za poneti, sta preporucujete :)Sta je ovo sa spanacem i paradajzom sto ste hvalili?
Mislim da se uglavnom prica o Byblos ekspresu na Kalenicu,Sabanih sendvic je sa fetom i spanacem ali koliko vidim njega nemaju u Nebojsinojhttp://www.donesi.com/beograd/lat/byblos-dostava-342.php
Posted

ne slusati gluposti, byblos express je jeftiniji. tamo ne postoji jelo iznad 290din, u proseku 200-240.

Posted

nix problem, samo s'a sa ostalima i laprdanjem, ae?

Posted

jel jeo neko skoro kod one slatkice iz 21vog sto ima girose i razne tanjire?kako je?misli li na mene?

Posted
jel jeo neko skoro kod one slatkice iz 21vog sto ima girose i razne tanjire?kako je?misli li na mene?
Ko je ta gde je taj fastfud?
Posted

pretkraj one grupice lokala posle vagona, u smeru ka scentru. znas kakav slatkis!