henrik larsson Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 pohvalio bih biblos brzi kod kalenića.onaj sabanih sendvič sa sirom, spanaćem i suvim paradajzom opasno zakiva.Detalje, pliz.
*edited by mod Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Pa to je sto i kaze, presni spanac, sir, suseni paradajz u onom njihovom savrsenom hlebu. Mislim da je negde oko 250 kinti.
kobni zelaya Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 U tom Biblosu kod Kalenića sam bio samo jednom, ali i meni se čini da odskače po kvalitetu. Jeo sam nekakv kebab čini mi se, bilo je super. Ovo sa spanaćem moram da probam, čim me put nanense.
assück Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 (edited) od svih koji su komentarisali, isti je koment - super, a male/skupe porcije Edited February 1, 2013 by assück
yolo Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 lupetaju ljudi, standardno. to je za kvalitet jedno od jeftinijih mesta u gradukobaje tj sudzukice zakivaju i dalje, jeo pre neki dan
katamaran Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Shawarma bar postoji jos uvek? Nesto sam nacuo da su zatvorili.
pacey defender Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Radi Savarma. Poskupeli su od 1.2. Vrlo ljubazno su obrazlozili poskupljenje.
reg Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 onaj sabanih sendvič sa sirom, spanaćem i suvim paradajzom opasno zakiva. +1od svih koji su komentarisali, isti je koment - super, a male/skupe porcije lupetaju ljudi, standardno. to je za kvalitet jedno od jeftinijih mesta u graduSlazem se sa gazom, jeftiniji su a bolji od sebi slicnih, npr. tel aviva, ne bi me iznenadilo da dignu cene sada kada su navukli ljude.
Valk Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Preko donesi.com naručila iz Sofra Mediterane (to je ovo u Zemunu što pominjete). Pileća džambo šavarma, juneća džambo šavarma plus 2x krompirići sa nekim sosovima izašlo 900 kinti. Meni hrana bila super, jedina mana je što su malo kasnili sa isporukom.
katamaran Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Dugo vremena je giros s&s imao najvecu minimalnu porudzbinu od 2000Sad vidim da su carevi digli na 3500Cim mi bude trebalo 3.5 kg girosa obavezno cu od njih da porucim.Na NBGD sve ludo. Ko da treba da plivaju preko Save.
Valk Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Pa tako je meni u kontra-smeru, Biblos za moj kraj 2000 minimum. Zato nikad od njih nisam ni naručivala.
Recommended Posts