Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted
pohvalio bih biblos brzi kod kalenića.onaj sabanih sendvič sa sirom, spanaćem i suvim paradajzom opasno zakiva.
Detalje, pliz.
Posted

Pa to je sto i kaze, presni spanac, sir, suseni paradajz u onom njihovom savrsenom hlebu. Mislim da je negde oko 250 kinti.

Posted

U tom Biblosu kod Kalenića sam bio samo jednom, ali i meni se čini da odskače po kvalitetu. Jeo sam nekakv kebab čini mi se, bilo je super. Ovo sa spanaćem moram da probam, čim me put nanense.

Posted (edited)

od svih koji su komentarisali, isti je koment - super, a male/skupe porcije

Edited by assück
Posted

lupetaju ljudi, standardno. to je za kvalitet jedno od jeftinijih mesta u gradukobaje tj sudzukice zakivaju i dalje, jeo pre neki dan

Posted

Shawarma bar postoji jos uvek? Nesto sam nacuo da su zatvorili.

Posted

Radi Savarma. Poskupeli su od 1.2. Vrlo ljubazno su obrazlozili poskupljenje.

Posted
onaj sabanih sendvič sa sirom, spanaćem i suvim paradajzom opasno zakiva.
+1
od svih koji su komentarisali, isti je koment - super, a male/skupe porcije
lupetaju ljudi, standardno. to je za kvalitet jedno od jeftinijih mesta u gradu
Slazem se sa gazom, jeftiniji su a bolji od sebi slicnih, npr. tel aviva, ne bi me iznenadilo da dignu cene sada kada su navukli ljude.
Posted

Preko donesi.com naručila iz Sofra Mediterane (to je ovo u Zemunu što pominjete). Pileća džambo šavarma, juneća džambo šavarma plus 2x krompirići sa nekim sosovima izašlo 900 kinti. Meni hrana bila super, jedina mana je što su malo kasnili sa isporukom.

Posted

Minimalna porudzbina za centar - 2000 <_<

Posted

Dugo vremena je giros s&s imao najvecu minimalnu porudzbinu od 2000Sad vidim da su carevi digli na 3500Cim mi bude trebalo 3.5 kg girosa obavezno cu od njih da porucim.Na NBGD sve ludo. Ko da treba da plivaju preko Save.

Posted

Pa tako je meni u kontra-smeru, Biblos za moj kraj 2000 minimum. Zato nikad od njih nisam ni naručivala.