Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted
Je l' probao neko hranu koju spremaju u Ping Pong (valjda se tako zove)?To je u Skojevskom, na Kneza Višeslava ulici, blizu Krleta.
jebo to, nego si ti vido kolke su krletove pljeske?mmmm
Posted

istina, sva tri puta kada sam bio kod Palestinaca bili su prilicno nadrkani/preko one stvari (kurca).

Posted
a falafel im je bolji nego od izraelaca
-1da ne prodje neopazeno, ulazem prigovor
Posted

plus postoji opcija sa 3 falafela, pošto ja onih šlomijevih 5 ne mogu da pojedem nikako

Posted (edited)

u jbt.moja mera kod Mosada je falafel sendvič (mislim da ide 4 kom) + porcija solo falafela (6 kom u kartonu)

Edited by banatjanin
Posted

to jeste problem, zene se zale na shlomijev falafelski kvantitet. moja, na primer.meni pocelo kod palestinaca opako da smeta to agresivno zacinjavanje u falafelu i kvalitet humusa koji je da se ne lazemo dosta nizak.mislim, gotivni su mi ali tamo radje udarim po mesu i to piletu (tele je trashy).

Posted

koliko se secam, kod ZOGa bi mi dosta bilo 2x ono sto prodaju kao regularan falafel

Posted (edited)
u jbt.moja mera kod Mosada je falafel sendvič (misloim 4 kom) + porcija solo falafela (6 kom u kartonu)
imam neki utisak da imaš tu negde oko duplo više kila od mene :D Edited by funk soul sister
Posted
-1da ne prodje neopazeno, ulazem prigovor
Meni je kod Palestinaca bolji falafel. Sve drugo - svakako kod Izraelaca, falafel jok. I to ne zbog kvantiteta koji, u mom slučaju, nikad nije preteran :piggy: , već baš zbog ukusa.
Posted
jebo to, nego si ti vido kolke su krletove pljeske?mmmm
Čuj: "vido".. Konzumiro! I ove nove sa susammmmmmom. Nikako da navatam nekog ko je klopao kod ovih "kineza".
Posted (edited)

punjen lukac. shlomi mu ga bas daje po otomanskoj kujni, da se zna ko je zadnji (ozbiljno) drzao palestinu.

Edited by gazza1