yolo Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 nisam ja ovo jeo ali mi je shlomi rekao da ide pirinac.cene ko cene, ne znam da li jelo dana kosta 650 din, ali shlomi stvarno dobro i posteno kuva. njegov humus ima tahine u izobilju, kako i jehva i alah zapovedaju. kod palestinaca tahina u humusu ne postoji kao koncept, sem u tragovima. pored toga ovih dana jedem dosta malo, pa se trudim da bar bude kvalitetno. okreni obrni, cene su mu nize nego za isti kvalitet bilo gde u izraelu, sem na okupiranim teritorijama, a kvalitet ne zaostaje za najboljim tamo.
henrik larsson Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 I šta je na kraju to u šerpi i tanjuru?
ToniAdams Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 meni lici na kravine krajnike u sosu od kravine krvi
Lezilebovich Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ovaj alvasari što je pomenut na politici, ima li toga po maksijima, zdravim hranama i sl. ?
henrik larsson Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Pisao danas, kupio njegov Tahini u Veru, a ima po Disu, Ideama i trt mrtu, piše na sajtu.
Аврам Гојић Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 E fala kurcu da znam za krsteni tahini najzad, opekoh se par puta pa sam odustao od baba ganusa i ostalih specija.
mammy two shoes Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 mislim da je to neka shlomijeva varijacija na ovohttp://www.soulandgo...-קורדישע-בורשט/tjhttp://groups.yahoo....d/message/13019 u sviđa mi se ovo. jel sam ja dobro razumela da oni u čorbu stavljaju limuntus?još samo da negde nađem kako se prave knedle sa mesom.
morgana Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 jel probao neko ribu sa tahinijem, vidim na alvasari sajtu recept?
yolo Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 da, ali ne po tom receptu, jeo sam kod arapa u akkou neku varijaciju na brancina, grilovanog sa nekim zacinima, uz koga je bilo posluzeno 10-tak raznih sosova i salata pa tahina sos i to dve tri varijacije... bese nezaboravno, jedan od boljih ribljih obroka koji sam pojeo, ovako:
Behemoth Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 E fala kurcu da znam za krsteni tahini najzad, opekoh se par puta pa sam odustao od baba ganusa i ostalih specija.Ja sam danas kupio tahini koji mi se bas dopada. U Kicevskoj ulici, u radnji "Makrobiotika", 360 grama za 290 dinara u staklenoj tegli. Oni ga sami proizvode.Jos sam kupio njihov bundevin puter, i Gi puter po vrlo dobrim cenama.
Tale Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Je l' probao neko hranu koju spremaju u Ping Pong (valjda se tako zove)?To je u Skojevskom, na Kneza Višeslava ulici, blizu Krleta.
Аврам Гојић Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 (edited) znate onu dilemu - Palestinci ili Izraelci?mazel tov, za mene dilema vise ne postoji.usao pre neko vece, bilo oko 22:30, kod Palestinaca, jedan od njih mi je ravnodusnim glasom, bez reci izvinjenja, rekao "Ne radimo".radno vreme im je do ponoci. ali bila slava, sporo vece, sta ima da rade koj kurac.ja u takav biznis vise nikada ne ulazim. Edited December 22, 2012 by Marko M. Dabovic
belch Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 e greotaima tamo jedan mali što radi, koji je tolko fin i opušten da mi je zbog njega lako da istrpim sve ostale. zna već napamet šta naručujema falafel im je bolji nego od izraelaca
Recommended Posts