Аврам Гојић Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 jel trebaju rezervacije, realno? mnogo ljudi hvali mesto
ToniAdams Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 ma jok, uvek sam nalazio mesta.pekinska je kujna u pitanju, vrlo razlicita od ostalih kineza u begeju.
Аврам Гојић Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 ma bas gledam sajt i analiziram meni. jeste pekinska kujna plus referentna kineska jela (slatko kisela svinja itd.). veoma zanimljivo
nera Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 (edited) jel trebaju rezervacije, realno? mnogo ljudi hvali mestoMislim da ti rezervacija treba jedino ako ides sa vecim drustvom. Ja sam tamo bila dva puta, i nije delovalo prepuno, ima ljudi uvek, jedino sto imaju sa strane separe prostorije za koje pretpostavljam da treba (inace, Kinezi u svim restoranima vole te separe sobe vece drustvo)edit: Hrana je odlicna sa svih aspekata i moje skromno misljenje je da ce ti se dopasti Edited October 4, 2012 by nera
*edited by mod Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Sto se tice rezervacije ukoliko ne ides sa nekom vecom ekipom u vreme rucka i ne jedes Pekinsku Patku ili nesto slicno sto se narucuje unapred nije potrebna. Ali kao sto sam vec napisao rekose mi da su trenutno u manjku sa jednim kuvarom pa ako se zalomis kada ima malo vise ljudi unutra moze da ti se desi da malo duze sacekas na jelo. Meni se to na srecu nije desilo (cak su bili i prilicno brzi) ali mi je ljubazna konobarica skrenula paznju da ako budem dolazio u narednih mesec dana da moze da se to desi.
katamaran Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 (edited) Jel radi uvece Biblos ekspres na Kalenicu?edit: 24h :)Zvao sam glavni restoran. Edited October 19, 2012 by katamaran
*edited by mod Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Nakon dva odlaska do Byblos Express-a mogu samo da potvrdim ovo Gazzino. Dobri su, drugaciji ali su jos uvek nesnadjeni u PM. Prvi put sam se namerio na shawarmu od ramsteka ali me je docekalo neprijatno iznenadjenje u vidu toga da nije bilo nijedne shawarme a ni mesane salate. Drugi put kada sma bio sam hteo kobasice u vinu ali je i njih bas nestalo. Prvi put sam se zadovoljio sa kebabom koji je dosta drugaciji od girosolikih stvari koje se ovde obicno nude pod tim imenom a drugi put sam uzeo i tu shawarmu od ramsteka i meni licno nema neke razlike izmedju obicne i te fensi koja je valjda 40 kinti skuplja. Hleb im je naravno mamojeban jer imaju jednog smorenog lika koji se bavi samo i iskljucivo time.Capuno sam i onu libansku picu koja dosta dobro izgleda ali cu za punu ocenu da sacekam da pojedem celu porciju a na papiru i ti nesudjeni sudzuci u vinu deluju dosta obecavajuce.Naravno obavezno naruciti i uracunati 20minuta koliko im u proseku treba da naprave klopu.
yolo Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 inace kad smo vec kod lebanske hrane, otvoren je jos jedan lebanac u njegosevoj, preko puta lovca na uglu sa alekse nenadovica. u pitanju je fast food ispostava hannaha (ili hammana, kako se vec zove ono preko puta radio beograda na pocetku svetogorske). imaju svarmu u ponudi, mislim i falafel i razne slatkise predvodjene raznim baklavama. to je ono sto sam video kroz izlog, ulazio jos nisam posto u se otvorili pre 2 dana.tako da htedoh reci potez cvetni trg kalenic postade epicentar arapske kujne u beogradu, imamo svarma bar, hannah, biblos ekspres i, da, njih zaboravih, bejrut u milesevskoj.
Frank Pembleton Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 inace kad smo vec kod lebanske™ hrane, otvoren je jos jedan lebanac™ u njegosevoj, preko puta lovca na uglu sa alekse nenadovica. u pitanju je fast food ispostava hannaha (ili hammana, kako se vec zove ono preko puta radio beograda na pocetku svetogorske). imaju svarmu u ponudi, mislim i falafel i razne slatkise predvodjene raznim baklavama. to je ono sto sam video kroz izlog, ulazio jos nisam posto u se otvorili pre 2 dana.tako da htedoh reci potez cvetni trg kalenic postade epicentar arapske kujne u beogradu, imamo svarma bar, hannah, biblos ekspres i, da, njih zaboravih, bejrut u milesevskoj.E ja danas isao poslom od opstine Vracar ka Slaviji kad pljas videh swarmu..nisam uspeo da vidim nastavak imena znaci to je ispostava onoga kod radio beograda?Doduse ni tamo nisam ulazio ali ovo mi je blize poslu, pa ce vidimo...
Alphons Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Svakog dana prolazim tuda, stalno je polupun.
yolo Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 (edited) zena jela falafel kod ovog novog lebanca i prokomentarisala ukus stavljanjem prsta u usta, ne bih da ureknem, dacu im sansu ali samo jednomzato je tavuk sendvic kod byblos expressa jos jedan mamojeb plus se brzo sprema, 7 min Edited October 23, 2012 by gazza1
katamaran Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 (edited) Uslikao sam im meni neku noc (klik na sliku za punu velicinu)Nisam to bas najbolje uradio ali vidi se (uz malo truda) :) Edited October 23, 2012 by katamaran
Recommended Posts