Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

ima baštu, 5-6 stolova

Posted

jel trebaju rezervacije, realno? mnogo ljudi hvali mesto

Posted

ma jok, uvek sam nalazio mesta.pekinska je kujna u pitanju, vrlo razlicita od ostalih kineza u begeju.

Posted

ma bas gledam sajt i analiziram meni. jeste pekinska kujna plus referentna kineska jela (slatko kisela svinja itd.). veoma zanimljivo

Posted (edited)
jel trebaju rezervacije, realno? mnogo ljudi hvali mesto
Mislim da ti rezervacija treba jedino ako ides sa vecim drustvom. Ja sam tamo bila dva puta, i nije delovalo prepuno, ima ljudi uvek, jedino sto imaju sa strane separe prostorije za koje pretpostavljam da treba (inace, Kinezi u svim restoranima vole te separe sobe vece drustvo)edit: Hrana je odlicna sa svih aspekata i moje skromno misljenje je da ce ti se dopasti Edited by nera
Posted

Sto se tice rezervacije ukoliko ne ides sa nekom vecom ekipom u vreme rucka i ne jedes Pekinsku Patku ili nesto slicno sto se narucuje unapred nije potrebna. Ali kao sto sam vec napisao rekose mi da su trenutno u manjku sa jednim kuvarom pa ako se zalomis kada ima malo vise ljudi unutra moze da ti se desi da malo duze sacekas na jelo. Meni se to na srecu nije desilo (cak su bili i prilicno brzi) ali mi je ljubazna konobarica skrenula paznju da ako budem dolazio u narednih mesec dana da moze da se to desi.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Jel radi uvece Biblos ekspres na Kalenicu?edit: 24h :)Zvao sam glavni restoran.

Edited by katamaran
Posted

Nakon dva odlaska do Byblos Express-a mogu samo da potvrdim ovo Gazzino. Dobri su, drugaciji ali su jos uvek nesnadjeni u PM. Prvi put sam se namerio na shawarmu od ramsteka ali me je docekalo neprijatno iznenadjenje u vidu toga da nije bilo nijedne shawarme a ni mesane salate. Drugi put kada sma bio sam hteo kobasice u vinu ali je i njih bas nestalo. Prvi put sam se zadovoljio sa kebabom koji je dosta drugaciji od girosolikih stvari koje se ovde obicno nude pod tim imenom a drugi put sam uzeo i tu shawarmu od ramsteka i meni licno nema neke razlike izmedju obicne i te fensi koja je valjda 40 kinti skuplja. Hleb im je naravno mamojeban jer imaju jednog smorenog lika koji se bavi samo i iskljucivo time.Capuno sam i onu libansku picu koja dosta dobro izgleda ali cu za punu ocenu da sacekam da pojedem celu porciju a na papiru i ti nesudjeni sudzuci u vinu deluju dosta obecavajuce.Naravno obavezno naruciti i uracunati 20minuta koliko im u proseku treba da naprave klopu.

Posted

inace kad smo vec kod lebanske™ hrane, otvoren je jos jedan lebanac™ u njegosevoj, preko puta lovca na uglu sa alekse nenadovica. u pitanju je fast food ispostava hannaha (ili hammana, kako se vec zove ono preko puta radio beograda na pocetku svetogorske). imaju svarmu u ponudi, mislim i falafel i razne slatkise predvodjene raznim baklavama. to je ono sto sam video kroz izlog, ulazio jos nisam posto u se otvorili pre 2 dana.tako da htedoh reci potez cvetni trg kalenic postade epicentar arapske kujne u beogradu, imamo svarma bar, hannah, biblos ekspres i, da, njih zaboravih, bejrut u milesevskoj.

Posted
inace kad smo vec kod lebanske™ hrane, otvoren je jos jedan lebanac™ u njegosevoj, preko puta lovca na uglu sa alekse nenadovica. u pitanju je fast food ispostava hannaha (ili hammana, kako se vec zove ono preko puta radio beograda na pocetku svetogorske). imaju svarmu u ponudi, mislim i falafel i razne slatkise predvodjene raznim baklavama. to je ono sto sam video kroz izlog, ulazio jos nisam posto u se otvorili pre 2 dana.tako da htedoh reci potez cvetni trg kalenic postade epicentar arapske kujne u beogradu, imamo svarma bar, hannah, biblos ekspres i, da, njih zaboravih, bejrut u milesevskoj.
E ja danas isao poslom od opstine Vracar ka Slaviji kad pljas videh swarmu..nisam uspeo da vidim nastavak imena znaci to je ispostava onoga kod radio beograda?Doduse ni tamo nisam ulazio ali ovo mi je blize poslu, pa ce vidimo...
Posted

A valja li nesto taj kod Radio Beograda?

Posted

Svakog dana prolazim tuda, stalno je polupun.

Posted (edited)

zena jela falafel kod ovog novog lebanca i prokomentarisala ukus stavljanjem prsta u usta, ne bih da ureknem, dacu im sansu ali samo jednomzato je tavuk sendvic kod byblos expressa jos jedan mamojeb plus se brzo sprema, 7 min

Edited by gazza1
Posted (edited)

Uslikao sam im meni neku noc (klik na sliku za punu velicinu)16798157-holder-6cf68b4bfa6d218b1f63fcdeb6b60403.jpgNisam to bas najbolje uradio ali vidi se (uz malo truda) :)

Edited by katamaran