Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted
Elem, otvorio i na Đeram pijaci kiosk sa mladom kineskinjom za šalterom. Jel' ko probo?
nikad crnkinju, nikad kineskinju. :(a teo bi :(
Posted

on top.: kinez ispod orla je grdji shit od wok-a: da li je mogucno sesti, porazmisliti, te naposletku, uloziti pare u takvu krntiju od brze hrane, ocigledno da.gumno za izbegavat.

Posted

Gde onda jesti kinesku? Do sada sam u BG jeo samo u trznom centru na NBG. |Racunam da ako svi oni kinezi sto tamo rade jedu hranu iz onog restorancica na spratu, onda je to valjda prava kineska hrana?Za 200 kinti sam se solidno najeo, bilo je ukusno. Gde jos postoji dobra kineska?

Posted (edited)

^^ai kakva ste zlopamtila. gledajte na pozitivnu stranu, eto bas citam ovih dana kako je mirko jovic fin covek. sta fali braci grubacicu, to sto je ubio ne znaci da ne zna da kuva.

Edited by cmrlj
Posted

Golden wok, narucivala od njih, previse kupusa, premalo bilo cega drugog... i dalje u potrazi za dobrim kineskim fast food-omKad mi se bas jede uzimam iz Lude kuce ili Chaos-a, jedini koji lice bar na kinesku hranu

Posted (edited)

Hvala. Retko sam u tim krajevima ali overiću 1 1. prilikom.

Edited by pacey defender
Posted

Dobra kineska: trzni centar, restoran unutra. Potom, Veliki Sangaj, restoran kod opstine NBG, dobra svinja slatko kisela, izvanredna teletina na gvozdenoj ploci. Dobar je i ekspres restoran u Uscu, ako se ne uzima pohovano. Telefonski kinezi ne valjaju kurcu.

Posted
Kad mi se bas jede uzimam iz Lude kuce ili Chaos-a, jedini koji lice bar na kinesku hranu
-1 za Ludu Kuću.
Posted
Dobra kineska: trzni centar, restoran unutra. Potom, Veliki Sangaj, restoran kod opstine NBG, dobra svinja slatko kisela, izvanredna teletina na gvozdenoj ploci. Dobar je i ekspres restoran u Uscu, ako se ne uzima pohovano. Telefonski kinezi ne valjaju kurcu.
Ja nikako da probam te kineze kod kineza u bloku. Trzni centar as stari ili novi trzni centar, i unutra u prizemlju ili na spratu. Cini mi se da ih ima nekoliko, ima li neki da je bas za izbegavanje?Ne znam da li su u Uscu isti kao u Delti ali ono je katastrofa, bar meni. Prekuvano povrce i sve ima isti ukus.Od restorana klasicnih jedino Chin Chin (QuanJuDe) ima pravu kinesku hranu i to opet moras da naglasis da ti spreme kao za Kineze, u protivnom dobices osiromasenu kinesku.@ Lezilebovich: Luda kuca NBG ili na trgu? Ja sam uvek uzimala na trgu, na NBG smo narucivali samo jednom i uspeli su da bas sef Tajvanac jedini nadje muvu u porciji :isuse:
Posted

Luda kuča na NBG-u. Ranije je bio odličan Yipin Zhiao u 24. bloku, ali poslednjih par puta kada sam jeo - nije baš bilo na ranijem nivou. Ne znam da li se sada vratio na staze stare slave ili je još uvek za izbegavanje, pa ako je neko skoro probao ...

Posted

Hm, ako mislis na onaj u grcko-kiparskog sad se zove Luka Tao, ne znam za drugi u 24. Ja sam samo jednom tamo uzimala i nista posebno, cak ispod nivoa Lude kuce