Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

Uz pomoc googla nasao sam flajer od ovih Indonezananecu da ga hotlinkujem jer je ogromna slikahttp://www.potrcko.com.nu/INDO_FAST_1600.jpgvidim da je drugi sprat :(Jel moze tu da se uspentra bicikla uz te stepenice? Bais mi je idealna varijanta da donesem klopu a ne ostavlja mi se ispred trznog centra.

Edited by katamaran
Posted
Uz pomoc googla nasao sam flajer od ovih Indonezanavidim da je drugi sprat :(Jel moze tu da se uspentra bicikla uz te stepenice? Bais mi je idealna varijanta da donesem klopu a ne ostavlja mi se ispred trznog centra.
Nema potrebe da pičiš uz stepenice, prosto uđeš na ulaz u mall iz Patrijarha Gavrila, a ona izlazi na Bulevar.
Posted

probao kari njihov, i rendang: razlika je samo u vrsti povrca. rendang beef su najobicnije bezukusne trakice govedine, iako je rendang jedno od najaromaticnijih jela na svetu. zaobilazite ove prevarante u sirokom luku.

Posted

Bio gladan bilo mi dosadno pa probao po prvi put ove azijce pored kebaba.Nisam eksperimentisao uzeo svinjetinu u secuan sosu i valjda sitake pecurke...Velika porcija, lepo ljuto.Meni ok ali ja tu nemam nikakvog iskustva...

Posted
Nema potrebe da pičiš uz stepenice, prosto uđeš na ulaz u mall iz Patrijarha Gavrila, a ona izlazi na Bulevar.
Hvala za info.
Posted

Meni ok ovaj Indonezanin, pogotovo terang bulan, sto ce reci njihova varijanta palacinke sa eurokremom i bananom. Jebes ga, za tu lovu vise nisam ni ocekivao.

Posted

ne znam da li je za ovde ali da prijavim da sam na donesi ulovio restoran mandjoro tu iza teatra T i da imaju prilicno dobar srneci gulas za manje od 400 kinti a jos ti ga za te pare donesu na gajbu. za divno cudo u porciji se nalazi vise mesa nego sto se ocekuje od dostave. sad nije bas restoranski dojam ali za te pare i na noge vredi samo tako.

Posted

Nisam uspeo da ulovim onu spominjanu lepoticu sto radi u girosu na NBG ali danas je racar u velikom stilu uzvratio udarac. U Sredackoj u sklopu one zgrade sto lici na manastir na 6 spratova a na ukletom mestu gde je bar 5 razlicitih pekara propalo, otvoren je Lutetia Gourmet. Prave palacinke od heljdinog brasna i to ne one obicne shunka-kackavalj-pavlaka vec imaju neke svoje fazone i sosove sa biljkama, sirevima, piletinom, medom i snefom itd. Imaju i neke salate ali su mi delovale pomalo pa njih nisam konzumirao no palacinke su skroz dobre i manje vise sve su po 200 kinti.Nego da se vratim na temu vlasnica/radnica je jedna mlada i preslatka azijatkinja (usudio bih se reci cak i da je Japanka) :wub: I to sve funkcionise besprekorno.

Posted

jedino nema palacinki sa sisama

Posted
531333_254062074709754_1994928338_n.jpg
Posted

:Hail:Kad pre? Danas su se otvorili a ni na svojim flajerima jos nemaju cenovnik :)

Posted

ovo je sa fejsa, yaboravih da stavim linak

Posted (edited)

a gde je ovo ?edit: :isuse: piše za one koji znaju da skroluju Sredačka 5a na Vračaru (iza Depo)

Edited by Lezilebovich
  • 2 weeks later...
Posted

Lutetia radi samo do 19:30 :isuse:

Posted

Otvorena Фофа u Sarajevskoj. Redovi, besplatna pita za trudnice (kazu da veruju na rec)...