katamaran Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 (edited) Uz pomoc googla nasao sam flajer od ovih Indonezananecu da ga hotlinkujem jer je ogromna slikahttp://www.potrcko.com.nu/INDO_FAST_1600.jpgvidim da je drugi sprat :(Jel moze tu da se uspentra bicikla uz te stepenice? Bais mi je idealna varijanta da donesem klopu a ne ostavlja mi se ispred trznog centra. Edited June 28, 2012 by katamaran
ajgor Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Uz pomoc googla nasao sam flajer od ovih Indonezanavidim da je drugi sprat :(Jel moze tu da se uspentra bicikla uz te stepenice? Bais mi je idealna varijanta da donesem klopu a ne ostavlja mi se ispred trznog centra.Nema potrebe da pičiš uz stepenice, prosto uđeš na ulaz u mall iz Patrijarha Gavrila, a ona izlazi na Bulevar.
Аврам Гојић Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 probao kari njihov, i rendang: razlika je samo u vrsti povrca. rendang beef su najobicnije bezukusne trakice govedine, iako je rendang jedno od najaromaticnijih jela na svetu. zaobilazite ove prevarante u sirokom luku.
Frank Pembleton Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Bio gladan bilo mi dosadno pa probao po prvi put ove azijce pored kebaba.Nisam eksperimentisao uzeo svinjetinu u secuan sosu i valjda sitake pecurke...Velika porcija, lepo ljuto.Meni ok ali ja tu nemam nikakvog iskustva...
katamaran Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Nema potrebe da pičiš uz stepenice, prosto uđeš na ulaz u mall iz Patrijarha Gavrila, a ona izlazi na Bulevar.Hvala za info.
nexus13 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Meni ok ovaj Indonezanin, pogotovo terang bulan, sto ce reci njihova varijanta palacinke sa eurokremom i bananom. Jebes ga, za tu lovu vise nisam ni ocekivao.
*edited by mod Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 ne znam da li je za ovde ali da prijavim da sam na donesi ulovio restoran mandjoro tu iza teatra T i da imaju prilicno dobar srneci gulas za manje od 400 kinti a jos ti ga za te pare donesu na gajbu. za divno cudo u porciji se nalazi vise mesa nego sto se ocekuje od dostave. sad nije bas restoranski dojam ali za te pare i na noge vredi samo tako.
*edited by mod Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Nisam uspeo da ulovim onu spominjanu lepoticu sto radi u girosu na NBG ali danas je racar u velikom stilu uzvratio udarac. U Sredackoj u sklopu one zgrade sto lici na manastir na 6 spratova a na ukletom mestu gde je bar 5 razlicitih pekara propalo, otvoren je Lutetia Gourmet. Prave palacinke od heljdinog brasna i to ne one obicne shunka-kackavalj-pavlaka vec imaju neke svoje fazone i sosove sa biljkama, sirevima, piletinom, medom i snefom itd. Imaju i neke salate ali su mi delovale pomalo pa njih nisam konzumirao no palacinke su skroz dobre i manje vise sve su po 200 kinti.Nego da se vratim na temu vlasnica/radnica je jedna mlada i preslatka azijatkinja (usudio bih se reci cak i da je Japanka) I to sve funkcionise besprekorno.
*edited by mod Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 :Hail:Kad pre? Danas su se otvorili a ni na svojim flajerima jos nemaju cenovnik :)
Lezilebovich Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 (edited) a gde je ovo ?edit: piše za one koji znaju da skroluju Sredačka 5a na Vračaru (iza Depo) Edited July 4, 2012 by Lezilebovich
Аврам Гојић Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Otvorena Фофа u Sarajevskoj. Redovi, besplatna pita za trudnice (kazu da veruju na rec)...
Recommended Posts