Аврам Гојић Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 te pizze tamo svakako nisu prva gradska liga, kako god siroko to postavimo (guli, pjaca, pomodoro, amici, kampo del fjori), ali ima dosta ljudi koji to vole. nego, vazno. u onom malom trznom centru u pasazu prekopute zgrade ETF/arhitekture, od 1.juna radi nekakav indonezanski fast food. vrlo je pristojan lokal vizuelno, ima neki tamnoputi kosooki koji se mota oko sporeta, meni deluje impresivno i neskupo. nisam probao jer sam ga sasvim slucajno otkrio i nisam bio gladan, ali cu svakako uciniti to cim prije. steta bi bilo da ovakav biser propadne. rade i delivery u kraju.
Alphons Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 te pizze tamo svakako nisu prva gradska liga, kako god siroko to postavimo (guli, pjaca, pomodoro, amici, kampo del fjori), ali ima dosta ljudi koji to vole. nego, vazno. u onom malom trznom centru u pasazu prekopute zgrade ETF/arhitekture, od 1.juna radi nekakav indonezanski fast food. vrlo je pristojan lokal vizuelno, ima neki tamnoputi kosooki koji se mota oko sporeta, meni deluje impresivno i neskupo. nisam probao jer sam ga sasvim slucajno otkrio i nisam bio gladan, ali cu svakako uciniti to cim prije. steta bi bilo da ovakav biser propadne. rade i delivery u kraju.Probavam to koliko sutra, javljam
Аврам Гојић Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 nadam se da ce Indonezanin shvatiti da kada kazem "ljuto" da to zaista i mislim. vise mi je dosta plasljivih Kineza.
yolo Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 e da, indonezanin se nalazi skoro pa na samom izlazu iz tog compounda prema ulici patrijarha gavrila. znaci nije u onom delu blize bulevaru gde su fontana, kafici, telenor radnja, itd.
Аврам Гојић Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 (edited) e da, indonezanin se nalazi skoro pa na samom izlazu iz tog compounda prema ulici patrijarha gavrila. znaci nije u onom delu blize bulevaru gde su fontana, kafici, telenor radnja, itd.A, hvala, hvala, bas sam hteo da pitam. Ako te ne mrzi, sta si video na meniju, onako ovlas? Edited June 27, 2012 by Marko M. Dabovic
*edited by mod Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Hvala Gazzo, taman sam kontao sta da jedem za rucak. Idem da ga overim koliko odmah.
yolo Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 skeniracu flajer kad dodjem kuci pa ces videti detaljnije. ono sto sam video je da je neka ekipa koje je jela tamo (a imaju ono sto najvise volim u fast foodovima, sank napolju sa visokim sedenjem) tamanila neke raznjice u kikiriki sosu, znaci standardna indo varijanta satea.
Аврам Гојић Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 skeniracu flajer kad dodjem kuci pa ces videti detaljnije. ono sto sam video je da je neka ekipa koje je jela tamo (a imaju ono sto najvise volim u fast foodovima, sank napolju sa visokim sedenjem)puno hvala! a ovo si u pravu, fast food sa visokim sedenjem je nesto nenadmasno. odes na koncert na Uscu, u povratku predjes Brankov most peske, i u jedan ujutru sednes kod Izrailjaca na falafel i malo pivo
*edited by mod Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 (edited) Dobri su indonezani skroz. Riba pored mene je jela supu sa nudlama koja je po porciji verovatno najveca koju sam video u Beogradu u konkurenciji svih supa a i na oko je delovala prilicno dobro i bukvalno je obrok za sebe. Ja sam se odlucio za bakmi sa govedinom i stvarno je lepo videti azijsku hranu u Srbiji koja nije najvecim delom kupus. jedina zamerka je sto se mora naglasiti ljutina hrane a ko voli ljuto cak i ako kaze da hoce ljuto nece biti zadovoljan jer ce dobiti u najbolju ruku spicy ukus. inace noodle su im domace a kuvar je vaistinu indonezanin i svakog gosta na srpskom pita kako mu se svidelo?Sto se dostave tice rade od 9 do 21 svim danima sem nedelje a dostavu jedino rade preko potrcka. takodje su i prilicno jeftini pa ako se izuzmu rolnice od 200 kinti ceo meni im je 300, 350, 400 ili 450 u zavisnosti od mesa. Edited June 27, 2012 by pavllle
Аврам Гојић Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 jedina zamerka je sto se mora naglasiti ljutina hrane a ko voli ljuto cak i ako kaze da hoce ljuto nece biti zadovoljan jer ce dobiti u najbolju ruku spicy ukus.
*edited by mod Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 jbg. lep je ukus ali sto se ljutine tice drze se tucane paprike. bar je tako bilo u mom jelu.
yolo Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 dobro, ponece vasa tabasco drops dzepno pakovanje.evo imam flajer ispred sebe ali nemam cime da snimam tako da cu prepricatizovu se INDO fast food, 011 3444291, 062 163 1364radno vreme 9-21hna meniju spring rolls 180, razni kariji zuti crveni 400-450, satei 450, rendang (spicey meat) 450 - sve sa pirincem ili nudlamasupe od nudli razne, velike porcije kao glavno jelo 300-450przene nudle (bami goreng) razne 400-450, razni przeni pirinci nasi goreng style 300-400dezerti neke njihove palacinke 200to bi bilo tonije indonezanska hrana toliko ljuta, bar ne ovo sto sam ja jeo po holandijama i slicno
spaske Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Ne znam da li je već neko spominjao - odlična Pizza - Bueno Pizza, Јурија Гагарина 31г.Peku pice na šamotu - ima na parče srpska (preporuka) i još neke, a ostalo po porudžbini.
Recommended Posts