Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

Svako po svojim je efikasnije, uzajamno je zabavnije i više u duhu druženja i dobre zabave. Pa nek procene.

Posted

Neka bude Trpković sa jedenjem s nogu ili na klupi u parku. A pitaću ih posle kako su se snašli za pranje ruku :)Hvala na predlozima! Stižu sabajle vozom pa će stići na svež burek.

Posted

Probao i Palestinca. Tjas, ako je to razlika u ukusima na koju bih mogao da računam i u Bejrutu, npr., onda se meni uopšte ne sviđa falafel. Možda ako bi moglo da se pravi od pasulja, hmmm...

Posted

da ti ja recem, uopste ne bi bilo lose ubaciti i meru suljpe. aj da patentiramo?

Posted

Al čorbastog sa rebarcima i kobajom.

Posted
da ti ja recem, uopste ne bi bilo lose ubaciti i meru suljpe. aj da patentiramo?
Kapiram da bi se i pravio od tetovca, samo da su ga Semiti imali u pustinji. Ovako, kržljave leblebije = gorkast falafel.
Posted (edited)

a vidis, prema sr lazipediji mogu biti i od suljpe.oke, procito ceo clanak, definitivno neki genije pisao :)

Edited by ToniAdams
Posted
definitivno neki genije pisao :)
laron?
  • 2 weeks later...
Posted

Index sendvic u Nusicevoj sasvim korektan, losiji od novosackog Majinog, ali bolji od Vanesinog. Problem je odnos cijene i kvantitete. Mali (jebiga, posle jedne i pol gurmanske u Herceg Novom :blush:) kosta 140 kinte, a pojede se u pet zalogaja. Veliki je 180, nisam video koliki je, ali, sudeci po malom, ne verujem da moze zasititi gladnog coveka.

Posted

u pravu si za veliki. i on je premali.

Posted

Ništa, dakle, idemo na Spermbirdse u NS?

Posted

Emocionalni ucenjivacu <_<