henrik larsson Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Svako po svojim je efikasnije, uzajamno je zabavnije i više u duhu druženja i dobre zabave. Pa nek procene.
Frile Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Neka bude Trpković sa jedenjem s nogu ili na klupi u parku. A pitaću ih posle kako su se snašli za pranje ruku :)Hvala na predlozima! Stižu sabajle vozom pa će stići na svež burek.
zorglub Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Probao i Palestinca. Tjas, ako je to razlika u ukusima na koju bih mogao da računam i u Bejrutu, npr., onda se meni uopšte ne sviđa falafel. Možda ako bi moglo da se pravi od pasulja, hmmm...
ToniAdams Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 da ti ja recem, uopste ne bi bilo lose ubaciti i meru suljpe. aj da patentiramo?
zorglub Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 da ti ja recem, uopste ne bi bilo lose ubaciti i meru suljpe. aj da patentiramo?Kapiram da bi se i pravio od tetovca, samo da su ga Semiti imali u pustinji. Ovako, kržljave leblebije = gorkast falafel.
ToniAdams Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 (edited) a vidis, prema sr lazipediji mogu biti i od suljpe.oke, procito ceo clanak, definitivno neki genije pisao :) Edited March 31, 2012 by ToniAdams
Milogled Bluff Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Index sendvic u Nusicevoj sasvim korektan, losiji od novosackog Majinog, ali bolji od Vanesinog. Problem je odnos cijene i kvantitete. Mali (jebiga, posle jedne i pol gurmanske u Herceg Novom ) kosta 140 kinte, a pojede se u pet zalogaja. Veliki je 180, nisam video koliki je, ali, sudeci po malom, ne verujem da moze zasititi gladnog coveka.
Recommended Posts