Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted
železničke stanice (+ uža okolina) pa uzbrdo Nemanjinom do Slavije
Trpković u Nemanjinoj, sa desne strane.
Posted

s'tim da tu ne moze da se jede na miru, usled pregolemih redova (jedan za burek, drugi za peciva). al burek kida.mozes malo dalje da odes, do Mutapove, u pekaru Ceda. samo pazi, rade do 13h

Posted

Pa nigde na tom potezu neće jesti na miru. Centar centra, štajga, trt mrt.

Posted

kod Cede moze da mu se zalomi da nema redova, sto je skorije kraj radnog vremena. plus sam tamo jednom cak u nesto do 14h uspeo da dobijem 300 mica vrelog tek iz pecnice bureka sa sirom, plus su me pustili da pojedem unutra, iako su ofishali bili zatvoreni

Posted
Trpković u Nemanjinoj, sa desne strane.
Najbolje je da uzmes tu burek i posle ako je lepo vreme sednete u Manjez. Nema sanse da se ne oduseve.
Posted

najbolje da ce da ih puste u Manjez sa burekomnek sednu u park i nek se dive Manjezu :lol:

Posted

Imaju i Andjelka u Balkanskoj kao opciju. Samo se mora stojeci jeste i bureka uglavnom ima do 13-14č.

Posted (edited)
najbolje da ce da ih puste u Manjez sa burekomnek sednu u park i nek se dive Manjezu :lol:
zar se i park ne zove Manjez ? Sigurno nije mislio da sednu u kafanu sa burekom :blink: Edited by Lezilebovich
Posted

uh, da, Andjelko mi je olaksao vojnicke dane mada ga od tada nisam jeo, lepo je da i dalje drzi niveau

Posted
zar se i park ne zove Manjez ? Sigurno nije mislio da sednu u kafanu sa burekom :blink:
to se zove park ispod SKCa angry.gif mora da se precizira
Posted

Tamo je kul, mogu i da pišaju na onaj zid kod one muzičke škole.

Posted
Tamo je kul, mogu i da pišaju na onaj zid kod one muzičke škole.
Ali gde ce posle da operu ruke?
Posted
Ali gde ce posle da operu ruke?
sto bi prali ruke? pa nece da diraju zid, nego da pisaju po njemu... :unsure:
Posted

Ako i pipnu zid, mogu da pišaju po rukama.

Posted

Svako po svojim ili uzajamno?