henrik larsson Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Idi kod njega u krevetac, posle možete jesti i piti.
Аврам Гојић Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 meni se i dalje dopadaju i juden i al kaida falafel ne mogu da presecem, pa to ti je
belch Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 ja ne moram ni da idem kod palestinaca, ovi su mi skroz dovoljni
henrik larsson Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Oces i ti sanama?Oće biti mesta u krevecu?
Milogled Bluff Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Gde celjad nije besna, kuca postelja nije tesna.
henrik larsson Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 meni se i dalje dopadaju i juden i al kaida falafel ne mogu da presecem, pa to ti jeFundamentalistička gamad non stop zakida na (lošem) humusu, nije dovoljno jednom reći da se sipa više. I prilozi su siromašni. Falafel je dobar, drugačiji no onaj u židovske stoke, ali kad se sve uzme u obzir, Palestina biva pokorena.
ToniAdams Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 fakat je bolji humus kod ovih sto su izdali. al tu je kraj price, makar kad onaj debeli radi. ovaj drugi je losiji kuvar i steka na dodacima.
morgana Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 mater dosla kuci blago razocarana falafelom u carice milice, kaze da ima previse zagasit ukusal dobro, valjaju joj dukat baklave, tako da je njeno neto povjerenje u forum nepoljuljano, pa mi je dopustila da se i dalje igram ovdje
Аврам Гојић Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 mater dosla kuci blago razocarana falafelom u carice milice, kaze da ima previse zagasit ukusmater ti je ili pesnik fast fooda ili pati od sinestezije.sta je to zagasit ukus?
Recommended Posts